Witam, chciałbym abyście pomogli mi znaleźć jak najlepszy tv:
1. Jak duże jest pomieszczenie w którym ma być telewizor? 4x5,5m
2. Jak daleko siedzimy od ekranu telewizora? 2,5-3,5m
3. Ile osób zasiada przed telewizorem? 2-3 (dwie 2,5m od TV, jedna w odległości 3,5m)
4. Czy siedzimy na wprost ekranu czy również bokiem do ekranu? na wprost
5. Telewizor ma stać czy ma wisieć? stać
6. Jak słońce świeci w pokoju? z boku na TV ale rzadko, 80-85% czasu oglądamy wieczorem
7. Jaki masz obecnie telewizor? Samsung LE40A615
8. Co chcemy aby telewizor posiadał – zależy mi na dobrym wbudowanym odtwarzaczu xvid/mkv z opcją wyświetlania polskich napisów, w innym pomieszczeniu mam Sharpa 32LE320E i działa to bardzo fajnie, zależy mi na niskim zużyciu energii
9.Jaki sygnał będzie podłączony do telewizora – cyfrowy polsat z satelity przez fergusona
10.Jakie urządzenia – kiedyś dekoder HD
11.Ile godzin dziennie ma pracować telewizor – 4-5
12.Preferujesz matrycę matową czy błyszczącą - a jaka lepsza?
13.Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej – filmy 40%, piłka nożna 30%, TVN24 20% i inne 10%
14.Czy zamierzasz serfować po internecie – nie potrzebuje takiego ficzera
15.Czy zamierzasz grać w gry – nie
16.Preferencje co do marki - Z Sharpa jestem zadowolony ze względu na możliwość odpalenia filmów z USB oraz z jakości obrazu
17.Preferencje co do wielkości – 40-42 cale
18.Co Cię denerwuje w telewizorach – brak opcji odtwarzaniu filmów z usb, lub niedopracowana opcja, prądożerność
19.Więcej oglądasz wieczorami czy w dzień – wieczorami
20.Do jakiej maksymalnej kwoty planujesz zakup – 2000-2200zł w sieci mediamarkt bo tam mam raty 0%
21.Czy telewizor ma mieć 3D - nie potrzebuje
Planuje sprzedać Samsunga i kupić coś nowego. Na ile pieniążków mogę liczyć za Samsunga LE40A615 w idealnym stanie, bezawaryjny, z kompletem akcesoriów i oryginalnym pudłem? Z papierami potwierdzającymi legalność towaru ale już po upływie gwarancji?
Dzięki z góry za propozycje
1. Jak duże jest pomieszczenie w którym ma być telewizor? 4x5,5m
2. Jak daleko siedzimy od ekranu telewizora? 2,5-3,5m
3. Ile osób zasiada przed telewizorem? 2-3 (dwie 2,5m od TV, jedna w odległości 3,5m)
4. Czy siedzimy na wprost ekranu czy również bokiem do ekranu? na wprost
5. Telewizor ma stać czy ma wisieć? stać
6. Jak słońce świeci w pokoju? z boku na TV ale rzadko, 80-85% czasu oglądamy wieczorem
7. Jaki masz obecnie telewizor? Samsung LE40A615
8. Co chcemy aby telewizor posiadał – zależy mi na dobrym wbudowanym odtwarzaczu xvid/mkv z opcją wyświetlania polskich napisów, w innym pomieszczeniu mam Sharpa 32LE320E i działa to bardzo fajnie, zależy mi na niskim zużyciu energii
9.Jaki sygnał będzie podłączony do telewizora – cyfrowy polsat z satelity przez fergusona
10.Jakie urządzenia – kiedyś dekoder HD
11.Ile godzin dziennie ma pracować telewizor – 4-5
12.Preferujesz matrycę matową czy błyszczącą - a jaka lepsza?
13.Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej – filmy 40%, piłka nożna 30%, TVN24 20% i inne 10%
14.Czy zamierzasz serfować po internecie – nie potrzebuje takiego ficzera
15.Czy zamierzasz grać w gry – nie
16.Preferencje co do marki - Z Sharpa jestem zadowolony ze względu na możliwość odpalenia filmów z USB oraz z jakości obrazu
17.Preferencje co do wielkości – 40-42 cale
18.Co Cię denerwuje w telewizorach – brak opcji odtwarzaniu filmów z usb, lub niedopracowana opcja, prądożerność
19.Więcej oglądasz wieczorami czy w dzień – wieczorami
20.Do jakiej maksymalnej kwoty planujesz zakup – 2000-2200zł w sieci mediamarkt bo tam mam raty 0%
21.Czy telewizor ma mieć 3D - nie potrzebuje
Planuje sprzedać Samsunga i kupić coś nowego. Na ile pieniążków mogę liczyć za Samsunga LE40A615 w idealnym stanie, bezawaryjny, z kompletem akcesoriów i oryginalnym pudłem? Z papierami potwierdzającymi legalność towaru ale już po upływie gwarancji?
Dzięki z góry za propozycje
Ostatnia edycja: