lukaszooo79
New member
Szukam kamery. Moze ktos mi doradzi. Jezeli chodzi o kwote to cena tego modelu czyli okolo 3000PLN jest maksymalna jak na moja kieszen. Moze jest na reynku jakas inna kamera ktora mozna by kupic w zastepstwie tej sony?
lukaszooo79 napisał:... ... chodzi o kwote to cena tego modelu czyli okolo 3000PLN jest maksymalna jak na moja kieszen... ...
Podajesz nieprawdziwe dane. Ten model może robić zdjęcia o rozdzielczości 4 megapikseli , 3 megapikseli w trakcie nagrywania.Gucio50 napisał:To bardzo dobra kamera, ma wbudowany aparat fotograficzny 10.2 MPix z lampa błyskową.![]()
Jedyny mankament wg mnie to brak wizjera. To jest wada zwłaszcza w słoneczne dni. Wtedy naprawdę nic nie widać na uchylnym ekraniku.![]()
SR11 z większym dyskiem i wizjerem kosztuje 10000zł drożej. Rozważ zakup wpłata 3000 i 10 razy rata po 100zł![]()
trops55 napisał:Podajesz nieprawdziwe dane. Ten model może robić zdjęcia o rozdzielczości 4 megapikseli , 3 megapikseli w trakcie nagrywania.
lukaszooo79 napisał:Szukam kamery. Moze ktos mi doradzi. Jezeli chodzi o kwote to cena tego modelu czyli okolo 3000PLN jest maksymalna jak na moja kieszen. Moze jest na reynku jakas inna kamera ktora mozna by kupic w zastepstwie tej sony?