wow duzo tego i naprawde nie wiem czy az potrzebne mi jak pisalem bardziej pod ps3 chce zeby ekran wygladall jak tafla wody idealny nie chce matowego to na bank:
odległość od ekranu 2m 3m
jak słońce świeci w pokoju slabo
Jak duży jest pokój sredni wysoki sufit
jaki masz obecnie telewizor jak wyzej monitor
jakie programy najczęściej oglądasz programy raczej przez internet jedynie filmy z kompa
więcej oglądasz w dzień czy wieczorem wieczorem chyba gram rano

wieczorem oglądasz przy świetle czy wolisz bez ja wole bez dziewczyna z
wolisz obraz ostry czy łagodny nie wiem dokladnie o co chodzi w pytaniu ale bez pikseli i rozmyc
matryca błyszcząca czy matowa blyszczaca
preferowana wielkość telewizora od 40 do 46
preferowana marka philips smasung
czego nie lubisz w telewizorach dotykowych przyciskow do ustawien i beznadziejnych ksztaltow i wygladu chodzi mi o te stojaki srebne co sa w samsungach ostatnio jak osmiornica wygladaja
jakie urządzenia będą podłączone pc, xbox, ps3, jakies glosniki narazie nie kino domowe, laptop
ile % do telewizji a ile % do innych urządzeń programy itp nie interesuja mnie jedynie co to przez neta darmowe stacje pozniej moze dekoder polsatu
siedzicie na wprost telewizora czy również z katów bocznych na wprost ale musi byc dobra widocznosc po bokach
czy ważne jest wifi tak
czy będziesz korzystać z widgetów chcialbym jesli beda dostepne w tych philips
czy chcesz serfować w internecie z poziomu telewizora czasami ale nie koniecznie opcja mile widziana
czy chcesz korzystać z serwisu Ipla , Iplex, tvscreen - VOD tak
czy USB ma mieć czytanie filmów z polskimi znakami tak
ma mieć 3D tak
ma mieć slot na karty SD nie musi jesli ma mozliwosc podlaczenia pena aalbo pc
jakimi złączami przynajmniej 3 hdmi
jaki masz sygnał uk to nie wiem jaki
ma stać czy wisieć narazie stac jak bede na swoim to moze zmienie za ten czas tv
jaka klasa cenowa 1400 funtow
pliz jak najszybciej o 10 jade jutro na zakupy moze i cos kupie