Witam
Wklejajcie i wpisujcie tu listy gier, które kupcie jeszce w tym roku. Ja taką liste sobie już opracowałem i jest ona taka:
- Virtua Tennis 2009
- InFamous
- Fight Night Round 4
- Wolfenstein
- Colin McRae: Dirt 2
- Tekken 6
- Uncharted 2
- Mafia 2
- Need for Speed: Shift
- Batman Arkham Asylum
- Splinter Cell: Conviction
- IL 2 Sturmovik: Birds of Prey
- Bioshock 2
- The Saboteur
- Modern Warfare 2
- PES 2010
- FIFA 10
- NBA 2K10 lub NBA Live 10
- NHL 10 lub NHL2K0
- Max Payne 3
- Assasin's Creed 2
- Gran Turismo 5
- Heavy Rain
Kolejność nie ma w mojej liście żadnego znaczenia. Zastanawiałem się jeszcze nad Fuel, Prototype, UFC Undisputed oraz westernami Call of Juarez: Więzy krwi i Red Dead Redemption, ale uznałem, że gra żeby dać za nią 2 stówki musi być bardzo dobra i mieć to coś a nie przeciętna więc nie figurują na liście. Nad Red Faction Guerrilla i Final Fantasy nawet się nie zastanawiałem, nie lubię klimatów aż tak kosmicznych. Wiem, że niektóre z wymienionych wyżej mogą wyjść w 2010, ale możliwe, że wyjdą wcześniej. A jakie wy macie plany na gry?
Wklejajcie i wpisujcie tu listy gier, które kupcie jeszce w tym roku. Ja taką liste sobie już opracowałem i jest ona taka:
- Virtua Tennis 2009
- InFamous
- Fight Night Round 4
- Wolfenstein
- Colin McRae: Dirt 2
- Tekken 6
- Uncharted 2
- Mafia 2
- Need for Speed: Shift
- Batman Arkham Asylum
- Splinter Cell: Conviction
- IL 2 Sturmovik: Birds of Prey
- Bioshock 2
- The Saboteur
- Modern Warfare 2
- PES 2010
- FIFA 10
- NBA 2K10 lub NBA Live 10
- NHL 10 lub NHL2K0
- Max Payne 3
- Assasin's Creed 2
- Gran Turismo 5
- Heavy Rain
Kolejność nie ma w mojej liście żadnego znaczenia. Zastanawiałem się jeszcze nad Fuel, Prototype, UFC Undisputed oraz westernami Call of Juarez: Więzy krwi i Red Dead Redemption, ale uznałem, że gra żeby dać za nią 2 stówki musi być bardzo dobra i mieć to coś a nie przeciętna więc nie figurują na liście. Nad Red Faction Guerrilla i Final Fantasy nawet się nie zastanawiałem, nie lubię klimatów aż tak kosmicznych. Wiem, że niektóre z wymienionych wyżej mogą wyjść w 2010, ale możliwe, że wyjdą wcześniej. A jakie wy macie plany na gry?
Ostatnia edycja: