Clone+ - tp tv

MATOS

New member
Jeszcze jedno pytanie dotyczące tego tematu. Jaki dekoder kupić? Mam do wydania ok 300-500 zł na dekoder ale nie wiem jaki byłby najlepszy w tej cenie?

PS: Nie znalazłem opcji edytowania, więc napisałem w odpowiedzi do mojego tematu.

Ostatnia edycja:

akwidzynski

New member
Bez reklam
TP "chyba" paruje kartę z dekoderem, więc nici z udostępnianiem. Na dzień dzisiejszy jedynie możesz rozdzielić cyfrę+, tnk sd ewentualnie cyfrową kablówkę, która nie paruje.

MATOS

New member
Właśnie nie wiem jak to jest z tym parowaniem - ja mam już neo+tv od dwóch lat więc nie wiem jak to u mnie jest, czy jest sparowane czy nie. Ogólnie to producent clone+ na swojej stronie ma wyraźnie napisane, że splitter działa z Orange TP - dlatego właśnie pytam się na forum (kupię a potem nie będę mógł nic z tym zrobić).

MATOS

New member
Dziś dowiedziałem się na jakimś forum, że w TP karty nie są parowane z dekoderami - niektórzy podawali przykłady, że karty chodzą w innych dekoderach.

PS: Producent Clone+ ma na swojej stronie, że obsługiwane są też karty Orange TP.

kris_kjk

New member
Wiadomość z kilku Forum i Portali, że TV z SAT działa na dekoderach TP SA - Orange. Na dekoderach tych za 200 i tych za ponad 2000 zł zanika stopniowo możliwość odbioru kanałów z karty TP SA - Orange. Więc czyżby rozpoczęto proces parowania ... dla mnie to porażka ... czas chyba anulować zamówienie Funpacka HD zanim podjedzie kurier ze sprzętem ... dzielenie karty poza dom mnie nie interesuje, ale bieganie z dekoderem i kabelkiem do Livebox-a od jednego TV do drugiego również ... zamierzałem do FunPacka HD wykorzystać własne dekodery Combo i przekładać samą kartę, bądź pomyśleć o spliterze ...

Do góry