Trailer Call of Duty: Advanced Warfare z Kevin Spacey ;) sFu5qXMuaJU#t
T tdx New member Bez reklam Maj 2, 2014 #1 Trailer Call of Duty: Advanced Warfare z Kevin Spacey [youtube]sFu5qXMuaJU#t[/youtube]
A ADIOo New member Wrzesień 17, 2014 #2 arti804 napisał: troche lepsze gunwo od ghosta ale wciaz bieda Kliknij aby rozwinąć... racja Black Ops 2 rządzi
arti804 napisał: troche lepsze gunwo od ghosta ale wciaz bieda Kliknij aby rozwinąć... racja Black Ops 2 rządzi
Pakolo Well-known member Bez reklam Styczeń 15, 2016 #3 Przeszedłem ostatnio, całkiem przyjemna gierka.
Caparzo New member Bez reklam Maj 11, 2016 #6 Dla mnie skonczylo sie na modern warfare 2 ... Ale w sieci to mw 1 było ciekawsze.. Teraz czekamy na ruch cod po bf 1 czy coś wymyślą
Dla mnie skonczylo sie na modern warfare 2 ... Ale w sieci to mw 1 było ciekawsze.. Teraz czekamy na ruch cod po bf 1 czy coś wymyślą
lolek126 Well-known member Bez reklam Maj 12, 2016 #7 Pakolo napisał: Przeszedłem ostatnio, całkiem przyjemna gierka. Kliknij aby rozwinąć... Warto kupić Kolego tę gierkę? Potrzebny jest stały dostęp do netu podczas grania? Jakbyś miał porównać do Black ops III albo do Batllefield4 ? Jak byś uplasował w kolejności te gry? Ostatnia edycja: Maj 12, 2016
Pakolo napisał: Przeszedłem ostatnio, całkiem przyjemna gierka. Kliknij aby rozwinąć... Warto kupić Kolego tę gierkę? Potrzebny jest stały dostęp do netu podczas grania? Jakbyś miał porównać do Black ops III albo do Batllefield4 ? Jak byś uplasował w kolejności te gry?
J JacekFidor New member Luty 27, 2017 #8 Polecam całą serię Call of duty i nietylko Polecam całą serię Call of duty, a także inne produkcje studia Activision
Polecam całą serię Call of duty i nietylko Polecam całą serię Call of duty, a także inne produkcje studia Activision
lolek126 Well-known member Bez reklam Luty 27, 2017 #9 Ja również trochę gram ww gry i szczerze polecam..