Witam,
Panowie, potrzebuję Waszej pomocy. Mianowicie dzisiaj dojechał do mnie zestaw dla córki w postaci 43PUS6501 oraz XBOX ONE S. Wstępnie wszystko odpalone, gra i bucy
Ale ... wstępnie nosiłem się również z zamiarem kupna córce do pokoju zestawu LOGITECH Z906. Niemniej na strychu odgrzebałem zestaw z czasów studenckich, tj. Creative Cambridge SoundWorks DTT2500
Śmiga cacy więc na początek może być. Może ktoś kojarzy, a jak nie to w skrócie 5 głośniczków, sub oraz konsola sterująca. Niestety zestaw ten pozbawiony jest wejścia optycznego (późniejsze już go miały
), więc bezpośrednio ani XBOX ani Philipsa pod niego podpiąć się nie da. Pytanie: co muszę kupić aby zamienić sygnał z optycznego na SPDIF ? Czy coś takiego Konwerter S/PDIF OPTICAL (IN) -> COAXIAL (OUT) (6376009085) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. załatwia mój problem ?
Panowie, potrzebuję Waszej pomocy. Mianowicie dzisiaj dojechał do mnie zestaw dla córki w postaci 43PUS6501 oraz XBOX ONE S. Wstępnie wszystko odpalone, gra i bucy
Ale ... wstępnie nosiłem się również z zamiarem kupna córce do pokoju zestawu LOGITECH Z906. Niemniej na strychu odgrzebałem zestaw z czasów studenckich, tj. Creative Cambridge SoundWorks DTT2500