marcin1980
Member
Witam wszystkich,czytam tak sobie to forum i juz naprawde mam niezły burdelik w głowie o tych nowości,chciałem tylko sobie wymienic dvd ze względu na zakup lcd i tak sobie myślałem o denonie 1940 z hdmi,że go sobie połącze z moją sonóweczką i będzie super,a teraz tak sie zastanawiam czy nie warto lepiej kupic jakiegoś blu-ray?Z tego co wiem to stare płyty dvd nie chodzą na blu-ray ale interesuje mnie czy obraz z blu ray przy zastosowaniu płyty tego samego formatu bedzie znacznie lepszy od płyty zwykłej puszczonej na denonie przez złącze hdmi?
Wiem że pytanie dla większości jest pewnie debilne ale już raz popełniłem błąd kupując tv bez wcześniejszego poczytania jak co i z czym sie je dlatego teraz wole zapytac niz pózniej sie wkurzac że znowu kupiłem coś co w sumie nie bardzo mi pasuje
Wiem że pytanie dla większości jest pewnie debilne ale już raz popełniłem błąd kupując tv bez wcześniejszego poczytania jak co i z czym sie je dlatego teraz wole zapytac niz pózniej sie wkurzac że znowu kupiłem coś co w sumie nie bardzo mi pasuje