BF - co kupić?

Lusia01

New member
Witam wszystkich !!! :)

W związku z tym, że wielkimi krokami zbliża się Black Friday, w naszej rodzinie rozpoczęły się poszukiwania nowego telewizora. Być może uda nam się trafić na jakąś super promocje :D Niestety ja nie mam żadnego pojęcia o tv, dlatego proszę Was o polecenie jakiegoś sensownego tv.
1) Szukam tv do 4500 tys.
2) Raczej lcd, obawiam sie oleda (wypalanie), ponieważ głównie korzystamy z tv naziemnej i w większości ogladamy kanały informacyjne.
3) telewizor będzie znajdowal sie w dobrze oswietlonym salonie, w związku na dużą odległość oglądania (5 m) szukamy czegos w 65-75 cali.

Pozdrawiam :)

j@j

Member
Takie BF że dzisiaj tv np.3600 a na bf dadzą cenę przekreślona 4200 na 3600 3500 tak jak nie dawno było to w media expert z tv panas 58 gx 810e gdzie normalna cena 2999,chwilowa promocja była z kodem to kosztował 2799 ale później widziałem na stronie cenę 3299 z kodem promo kosztował ok.2850.

SDman

Banned
Witam wszystkich !!! :)

W związku z tym, że wielkimi krokami zbliża się Black Friday, w naszej rodzinie rozpoczęły się poszukiwania nowego telewizora. Być może uda nam się trafić na jakąś super promocje :D Niestety ja nie mam żadnego pojęcia o tv, dlatego proszę Was o polecenie jakiegoś sensownego tv.
1) Szukam tv do 4500 tys.
2) Raczej lcd, obawiam sie oleda (wypalanie), ponieważ głównie korzystamy z tv naziemnej i w większości ogladamy kanały informacyjne.
3) telewizor będzie znajdowal sie w dobrze oswietlonym salonie, w związku na dużą odległość oglądania (5 m) szukamy czegos w 65-75 cali.

Pozdrawiam :)
Powinno się udać z modelem Sony XH90xx lub Samsungiem Q80T.
To dwa konkurencyjne TV pierwszy na Androidzie, drugi na bardzo dobrym -szybkim systemie Tizen.
Największa wada Samsunga to brak Dolby Vision na treściach z internetu i BD, wykonanie natomiast jest lepsze niż w Sony pilot również jest nowocześniejszy.

Ostatnia edycja:

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Masz 5 m czyli zdecydowanie 75" do Twoich potrzeb !
- LG 75UN85003
- Philips 75PUS7805
- TCL 75Ep660
Masz specjalne ceny dla niebieskich już dziś i to z pakietem dodatkowo o wartości 500 zł .

Do góry