to jest ten sam odtwarzacz z dwoma wyjątaki:
- brak DLNA
- brak tylnegp portu USB
i juz, reszta jest identyczna (ok, jeszcze nieco inna maskownica z przodu)
a czemu w specyfikacji piszą że dekoduje dźwięk Dolby tylko na 2 kanały ? Czy to jakaś wada ?
wyluzuj ... nie ma chyba obecnie żadnego odtwarzacza DVD czy BR który by robił takie rzeczy
Jeżeli tylko połączysz odtwarzacz ze wzmacniaczem za pomocą HDMI bądź optyka, to wszystko będzie ok.
Kto Ci każe używać tego nieszczęsnego dwukanałowego wyjścia audio, zostaw je w spokoju, ono jest chyba tylko dla takich starych zgredów jak jak, którzy na siłę chcą podłączyć nowy odtwarzacz z jakimś historycznym wzmacniaczem którego używają od dzieciństwa
to jest ten sam odtwarzacz z dwoma wyjątaki:
- brak DLNA
- brak tylnegp portu USB
i juz, reszta jest identyczna (ok, jeszcze nieco inna maskownica z przodu)
D5500 potwierdzam traktor przy przechodzeniu rozdziałów,stuki jak w starym kompie jak mielil dyskiem.Mam pytanie do innych posiadaczy D5300 lub D5500, czy wasz odtwarzacz jest głosny? Chodzi mi o napęd, u mnie przy odtwarzaniu niektórych płyt wpada w wibracje a przy przechodzeniu między rozdziałami wydaje jakieś dziwne stuki. Ogólnie kultura pracy traktora Zetor.
Oba mają ale do d5500 i d5300 musisz kupić adapter wifi za 200złJakie są różnice między d5300 a d5500?
Porównywarka na stronie Samsunga nie działa.
Byłem przekonany np. że d5500 ma wifi a 5300 nie ma, ale okazuje się że 5500 też nie ma.
tak, czyta, w moim przypadku 750GB LG pod NTFSem działa bez problemów