pojawiło się nowe firmware i dodatkowe aplikacje w BD? w TV już jest
L LUPO78 Banned Listopad 19, 2010 #1 pojawiło się nowe firmware i dodatkowe aplikacje w BD? w TV już jest Attachments DSCN5058.JPG 765,2 KB · Wyś: 646
D darecki_123 New member Grudzień 8, 2010 #2 Niestety w BD w nowym firmware nie ma tych serwisów. A w TV są, ale np portal Orange jeszcze nie działa
Niestety w BD w nowym firmware nie ma tych serwisów. A w TV są, ale np portal Orange jeszcze nie działa
H Henko New member Styczeń 8, 2011 #3 A na moim BD570 tego nie ma? mam najnowszy soft i jest tylko Picasa, YouTube i AkkuWether. jaki nr masz softu?
A na moim BD570 tego nie ma? mam najnowszy soft i jest tylko Picasa, YouTube i AkkuWether. jaki nr masz softu?
S sprick New member Styczeń 31, 2011 #4 Może cos sie ruszy skoro na lcd juz sa te serwisy i bedziemy mieli na bd
S sprick New member Marzec 3, 2011 #7 Witam mam takie pytanko?? NETCAST czy moze ktos wie kiedy dodadza jakies nowe serwisy z tego co sie orientuje na lcd jest tych serwisow troszke wiecej
Witam mam takie pytanko?? NETCAST czy moze ktos wie kiedy dodadza jakies nowe serwisy z tego co sie orientuje na lcd jest tych serwisow troszke wiecej
J joshua New member Kwiecień 21, 2011 #8 sprick napisał: Witam mam takie pytanko?? NETCAST czy moze ktos wie kiedy dodadza jakies nowe serwisy z tego co sie orientuje na lcd jest tych serwisow troszke wiecej Kliknij aby rozwinąć... Jak tak popatrzyłem na tę listę... to w sumie nic ciekawego Co innego gdyby była ipla, to już jest konkretna wartość...
sprick napisał: Witam mam takie pytanko?? NETCAST czy moze ktos wie kiedy dodadza jakies nowe serwisy z tego co sie orientuje na lcd jest tych serwisow troszke wiecej Kliknij aby rozwinąć... Jak tak popatrzyłem na tę listę... to w sumie nic ciekawego Co innego gdyby była ipla, to już jest konkretna wartość...
P Piotrek12 New member Grudzień 20, 2012 #10 może coś dodadzą , ale wątpię w to, wersja na stany ma więcej aplikacji...
M mirej New member Marzec 13, 2013 #11 LUPO78 NIE WPROWADZAJ LUDZI W BŁąd! UWAGA!!!! BX580 Najnowsze Firmware zmniejsza ilość filmów obsługiwanych przez użądzenie, do tej pory. Z moich obserwacji firmware do BD.8.42.130 coś poprawia. Nowsze wprowadza ograniczenia. Ostatnia edycja: Marzec 13, 2013
LUPO78 NIE WPROWADZAJ LUDZI W BŁąd! UWAGA!!!! BX580 Najnowsze Firmware zmniejsza ilość filmów obsługiwanych przez użądzenie, do tej pory. Z moich obserwacji firmware do BD.8.42.130 coś poprawia. Nowsze wprowadza ograniczenia.