Bardzo tani zestaw

hlmzhlmz

New member
Witam wszystkich.
Zastanawiam się nad tanim sprzędem do nagrywania i dzwieku.
Niestety wykosztowałem sie na TV Samsung 32N71B .
Niestać mnie na kupowanie nagłośnienia za 1500 zł i nagrywarki DVD za 1800 zł.

Z tego co czytałem z telewizorków dźwięk jest tragiczny czy coś takiego będzie lepiej grało?
http://allegro.pl/item174931730_promocja_aluminiowe_glosniki_targa_5_1.html

Druga sprawa to nagrywarka DVD jako że czasem trzeba coś nagrać z TV :)
Taka prosta nagrywareczka.
http://allegro.pl/item174132535_tylko_249_zl_za_markowa_nagrywarke_dvd_mustek_.html

Jestem ciekaw wogóle czy to co podałem jest coś warte - bo jeśli mam tylko wywalić kase, a głośniki maja plumkać - a nagrywarka DVD nie nagrywać i nagrywać zmazę to sobie daruję.
Pozdrawiam
i z góry dziękuje

Pablo1964

New member
Bez reklam
Daruj sobie. To zagra nie lepiej niż tv. Nagrywarka to bardzo przydatne urządzenie ale jeżeli kupisz bez HDD, szybko zaczniesz żałować zakupu. Sprzęt powinien odpowiadać sobie klasą, gdyż zestaw będzie zawsze grać tak jak jego najsłabsze ogniwo.

hlmzhlmz

New member
okej dziękuje za odpowiedź czyli głośniki sobie daruje . Przód będzie grał tv a na tył ustawie sobie wieże.
Okej a coś taniego z HDD można polecić?
Bo naprawdę nagrywarka DVD mi się przyda.
Pozdrawiam
HLMZ

Pablo1964

New member
Bez reklam
Dobre nagrywarki produkują Panasonic, Pioneer, Sony. Z tańszych możesz zastanowić się nad LG lub Philipsem czy Samsungiem. Przy HDD 160 MB ceny powinny już być atrakcyjne.

hlmzhlmz

New member
A można podać jakieś konkretne typy nagrywarki? z tych tanich HDMI 160gb?
Czy tak naprawdę w tym już nie ma takiego znaczenia?

Pablo1964

New member
Bez reklam
Ponieważ sam mam Sony, mogę polecić, np. RDR-HX820. Jednak cały czas pojawia się słowo "tanie" a ona taka tania nie jest. Poczytaj na forum, jest wiele wypowiedzi. Zobacz ofertę firmy Kiss, sprzęt niezły i stosunkowo tani. Niższej półki już nie polecam bo nie chcę, żebyś mnie potem przeklinał.

Do góry