Próbuje wybrać jakiś tv w granicach 2000zł chodziłem dzisiaj po mm i oglądałem kilka modeli min. Toshiby niestety w mm sygnał jest tylko z dvd więc niema jak sprawdzić pozostałych możliwości podłączenia sygnału. Przyglądałem się w/w modelom oraz Panasonicowi TX32LE8, Sharpom 32D44EBK i 32D44EGY w zasadzie jakichś większych różnic w obrazie nie zauważyłem ale może to przez to że sygnał był dostępny tylko z dvd jak juz pisałem(albo moje niedoświadczenie). Po drodze do domu sprawdziłem jeszcze jeden sklep w kótrym akurat w promocji jest 32c3035d za 1799 + nokia 6230i gratis ;].
W zasadzie niewiem co wybrać nieznam się na sprzęcie może jakieś podpowiedzi, co wybrać na co zwracać uwagę przy zakupie(kótre parametry są istotne a które tylko marketingowąpapką). Narazie sygnał będzie z siatki a za 2 , 3 tyg. z cyfry.
W zasadzie niewiem co wybrać nieznam się na sprzęcie może jakieś podpowiedzi, co wybrać na co zwracać uwagę przy zakupie(kótre parametry są istotne a które tylko marketingowąpapką). Narazie sygnał będzie z siatki a za 2 , 3 tyg. z cyfry.