Zamierzam kupić Sony KDL55W809C - lub zamierzałem, a to dlatego że czytając to forum natrafiłem na bardzo ciekawy post odnośnie wspomnianego Androida
w odbiornikach Sony.
Kłopotów z aktualizacją, niedopracowaniem oprogramowania, braku wszystkich funkcji i niedotrzymywania obietnic przez Sony odnośnie poprawek i aktualizacji,
jak również narzekań na firmę Sony przez użytkowników z zagranicy.
Jakoś nie potrafię teraz znaleźć tego postu na forum, by nim się podeprzeć, ale to mało ważne.
Lektura ta dała mi trochę do myślenia, a że kupno wspomnianego tv nie jest sprawą bardzo gorącą postanowiłem poprosić Was jako fachowców i znawców rynku o doradzenie, nad którymi firmami się zastanowić i poszukać coś porównywalnego cenowo i jakościowo, może są lepsi od Sony,
ale również z lepszym Androidem i nie tak problemowym jak w Sony?
Chyba że wszyscy używający Androida w tv mają problemy.
Z góry dzięki za podpowiedzi.
w odbiornikach Sony.
Kłopotów z aktualizacją, niedopracowaniem oprogramowania, braku wszystkich funkcji i niedotrzymywania obietnic przez Sony odnośnie poprawek i aktualizacji,
jak również narzekań na firmę Sony przez użytkowników z zagranicy.
Jakoś nie potrafię teraz znaleźć tego postu na forum, by nim się podeprzeć, ale to mało ważne.
Lektura ta dała mi trochę do myślenia, a że kupno wspomnianego tv nie jest sprawą bardzo gorącą postanowiłem poprosić Was jako fachowców i znawców rynku o doradzenie, nad którymi firmami się zastanowić i poszukać coś porównywalnego cenowo i jakościowo, może są lepsi od Sony,
ale również z lepszym Androidem i nie tak problemowym jak w Sony?
Chyba że wszyscy używający Androida w tv mają problemy.
Z góry dzięki za podpowiedzi.