Amplituner stereo pod mission m35i

Wita,.Właśnie zostałem posiadaczem m35i.Obeznie posiadam amplituner panasonic sa-he100.Mysle ze to klapa pod te kolumny.Czas na zmiany no i teraz dylemat co kupic .Jaki amplituner stereo.(wzmacniacz odpada bo pod niego nie da sie suba podpiac)dziekuje za wasze opinie

franeek

New member
JEstem posiadaczem Yamahy RX 797. BArdzo solidny ampli stereo.
Jeśli odpowiada ci design tego klocka to dźwięk również zaakceptujesz.
Sprzęt ma dobre recenzje a co najważniejsze jest podobnie oceniany przez użytkowników

TEST

Kilka wiadomości uzyskasz w tym wątku ;)

KLIK

Inną propozycją alternatywną do rx 797 jest Harman Kardon - 3490

Myślę że wokół tych ampli stereo powinieneś się rozglądać ;)
Powodzenia

Jest jeszcze denon dra700.Wiec został wybór chyba z tych 3 amplitunerów stereo.Ktory bedzie najlepszy pod mission m35i.Czy wszystkie 3 poradza sobie z tymi kolumnami?

CuoreRosso

New member
Właśnie się pożegnałem z Mission M35i i moja uwaga jest taka. Szukaj ampli o jak najlepszych parametrach mocowych. M35i to potwory i żeby je dobrze napędzić potrzebujesz power'a. Mój amp Onkyo 805 robił rękawami a i tak było czuć, że brakuje.

Z tego co wiem yamaha jest zla pod missiony .bajlepszym rozwiazeniam bedzie denon dra700 albo marantz 5023.Tutaj chyba wezme tego marantza ale czekam na wasze dalesze opinie

franeek

New member
Dlatego wlaśnie świat dzieli się na speców od brzmienia i na tych którzy polecają rzeczy które mają ;) Czasami nie wiedząc ,że coś z czymś nie zagra ;)

Pozdrawiam

supmario

Klub HDTV.com.pl
VIP
A ja mam Mission M35i podpięte do Yamahy RX-V1800. Ostatnio kupiłem CD CA Azur 640C i po analogu (interconect Nordost) gra bardzo fajnie przy ustawieniu Pure Audio. Wiem, że nie jest to wzmacniacz stereo ale moim zdaniem daje radę. Przy okazji polecam złote CD ze stajni Audio Fidelity :D

Do góry