Amplituner Onkyo TX-SR608 aktualizacja oprogramowania

Bobby75

New member
Witam,

posiadam amplituner Onkyo TX-SR608. Z czystej ciekawości chciałbym się dowiedzieć czy robił ktoś aktualizację oprogramowania w tym amplitunerze. Posiadałem już ampli różnych firm i tak jak w Denonie który sam zaciągał aktualizacje czy w Harmanie którego podpinałem pod PC tak w Onkyo 608 sprawa jest dla mnie niejasna. Na oficjalnej stronie nic nie mogę znaleźć . Znalazłem pewne materiały na forach niemieckich ale dotyczą raczej starszych wersji. Jeśli dobrze sprawdzam to moje zainstalowane oprogramowanie to :
M:1.04/10603AE .
Czy istnieje nowsze ? Co wnosi ? I jak to zrobić ?

krzysiek1980

Active member
Bez reklam
Nawet Ci powiem że w instrukcji nie wpadło mi w oko żeby była wzmianka o aktualizacji? W sumie to i po co? Przecież ampli ten nie ma funkcji sieciowych. A jak sprawdziłeś tą wersję oprogramowania?

Bobby75

New member
Włączony sprzęt , następnie jednocześnie DISPLAY + ON/STANDBY. Znalazłem instrukcję aktualizacji wcześniejszego softu odbywa się to po SPDIF. Aktualizacje zazwyczaj coś poprawiają do czasu wspierania przez producenta danego sprzętu ( za wyłączeniem Philipsa i jego aktualizacji softu telewizorów :) ) dlatego z ciekawości myślałem że można coś jeszcze z ampli wycisnąć .

Do góry