Amplituner do 800zł (allegro)

Axl2000

New member
Witam, szykuje się do wymiany mojego Pioneera 415 na coś nowszego...mam do wyboru kilka innych, ktory wybrac?

1. SONY STR-DG500
2. Pioneer VSX-516 (850zł)
3. YAMAHA RX-V450

najbardziej widzi mi się sony lecz sam nie wiem co o tym myśleć, pomożecie?

850zł to juz absolutny max maxów bo i tak część $ biore od rodziców, aha, dodam że jestem dość dziwnym osobnikiem gdyż zamiast dźwięku na pierwszym miejscu stawiam atrakcyjność wizualną, a sony mi się podoba, gorzej ze ani 1 z tych ampli nie słyszałem :( A dxwięk jest tuż za wyglądem...

ArtS007

New member
Bez reklam
Jeśli brzemienie Twojego dotychczasowegoy Pioneera Ci odpowiadało, to weź nowszego. Jest o o czko wyższy, więc powinien zagrać lepiej, ale jednak znajomo.

ArtS :)

Axl2000

New member
ArtS007 napisał:
Jeśli brzemienie Twojego dotychczasowegoy Pioneera Ci odpowiadało, to weź nowszego. Jest o o czko wyższy, więc powinien zagrać lepiej, ale jednak znajomo.

ArtS :)

ze wzgledu na maly zastrzykpieniedzy z pracy teraz wybieram miedzy Marantzem 3001 za 1300zł a Denonem 1306 za 1050zł...hmh...denona sluchalem i bardzo mi sie podobał a marantz to byłby strzał w ciemno...

dab9

New member
jak lubisz mocny bas to yamaha,jeśli dżwięk ma być w miare neutralny to denon,marantz.najlepiej weż swoje kolumny i zrób odsłuch.

lukas

New member
Mam SONY i jestem zadowolony (niechcący wyszedł mi rym) bo ma przejściówkę HDMI , a to upraszcza i polepsza połaczenie z TV i DVD .
pozdr. i polecam :smile:

Do góry