Witam, jestem zainteresowany w/w kolumnami frontowymi, w niedalekiej przyszłości planuje dokupić do nich 2x Taga Platinum v.2 B-40 oraz subwoofer, moją wątpliwośc stanowi jaki amplituner do nich dobrac. Czy Yamaha RX-V677 da sobie z nimi rade? Mam możliwośc zakupu tych frontow wraz z yamaha za cene ok. 4000 zl, mysle ze cena atrakcyjna biorac pod uwage cene zarowno yamahy (ok. 2000 zł) jak i samych kolumn (ok. 3000 zl). Moje pytania:
1. Czy ta yamaha spokojnie poradzi sobie z F-120, B-40 i subem?
2. Jakiego suba polecacie? Czy Magnat Monitor Supreme 302A bedzie dobrym wyborem?
3. Rowniez prosilbym o napisanie (najlepiej z linkami) jakie kable bede potrzebowal aby to wszystko ze soba podlaczyc, ampli bedzie podlaczony pod tv oraz laptopa. Kable sredniej klasy, nie za tanie, nie za drogie
Proporcje to mniej wiecej 70% muzyka, 30% filmy, niestety wzmacniacz i dac nie wchodzi w gre. Muzyka bardzo róznorodna, jednak glownie rock, pop, czasami jakies disco przy domowce. Bede wdzieczny za wszelkie sugestie, zestaw nie dla audiofila
1. Czy ta yamaha spokojnie poradzi sobie z F-120, B-40 i subem?
2. Jakiego suba polecacie? Czy Magnat Monitor Supreme 302A bedzie dobrym wyborem?
3. Rowniez prosilbym o napisanie (najlepiej z linkami) jakie kable bede potrzebowal aby to wszystko ze soba podlaczyc, ampli bedzie podlaczony pod tv oraz laptopa. Kable sredniej klasy, nie za tanie, nie za drogie
Proporcje to mniej wiecej 70% muzyka, 30% filmy, niestety wzmacniacz i dac nie wchodzi w gre. Muzyka bardzo róznorodna, jednak glownie rock, pop, czasami jakies disco przy domowce. Bede wdzieczny za wszelkie sugestie, zestaw nie dla audiofila