9731 aktualizacja

kombinator

New member
Witam,
chce zaktualizowac oprogramowanie w moim LCD, sciagam wszystko ze stronki/supportu philipsa wrzucam na pendrive wszystko wedlug zalaczonej instrukcji, powinno sie rozpoczac automatycznie ale nie, jak probuje recznie to pisze ze na zalaczonym nosniku nie znaleziono oprogramowania , wczesniej robilem to juz kilka razy i bylo bez problemow , moze wie ktos dlaczego teraz nie idzie ?
pozd.
kombinator

Michal_2007

New member
moze masz juz wgrana najnowsza wersje...

No bo chyba problemem nie jest to, ze wrzuciles zip-a nierozpakowanego...

Ktory dokladnie masz model? Ile cali?

Jak ci dzialaja zlacza HDMI, podpinales pod nie N, PS3 albo HD DVD ? Nie wiem, u mnie na 37PFL9731 nie widzi PS3 na HDMI2, takze Toshiby HD E1 nie widzi, znaczy sa jakies zaklocenia... dziwne... albo to wina softu. Mialem tez uaktualnic bo jednak ponoc poprawia pare bledow, ale wstrzymalem sie po lekturze calego (b. dlugiego) watku na avsforums (http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=383684&highlight=9731). Cos ponoc zepsuli z czernia... Zauwazyles u siebie jakies pogorszenie po updacie?

Ogolnie TV bardzo fajny.

kombinator

New member
mam wersje z 14.03.2007 dokladnie JX31E-0.89.0.0 przez ostatni czas nic nie aktualizowalem i w tej chwili chce wgrac najnowsza obecnie ( przeskakuje tym samym kilka starszych wersji ) moze tu jest problem moze musze po koleji instalowac wszystkie do mojej do obecnie najnowszej,
co do pogorszenia czy poprawy obrazu to do puki nie zrobie updatu to nie moge Ci niestety odpowiedziec, na obecnym smiga spoko
pozd.
kombinator

Do góry