Czy ktos ma to cacko mam na mysli model 7500S2 12 POZDRAWIAM Mirek:)
V vvv Well-known member Bez reklam Listopad 5, 2010 #1 Czy ktos ma to cacko mam na mysli model 7500S2 12 POZDRAWIAM Mirek
G gothi New member Listopad 11, 2010 #4 subtitles Witam, czy dla BDP7500B2 dla DivX wypalonym na DVD można dodać w postaci osobnego pliku subtitles? Jeśli tak, to z jakim rozszerzeniem? wielkie dzięki! gothi
subtitles Witam, czy dla BDP7500B2 dla DivX wypalonym na DVD można dodać w postaci osobnego pliku subtitles? Jeśli tak, to z jakim rozszerzeniem? wielkie dzięki! gothi
V vvv Well-known member Bez reklam Listopad 11, 2010 #5 mareczek007 napisał: A co chciałbyś wiedzieć? Kliknij aby rozwinąć... Najbardziej ,jak daje sobie rade z 3D
mareczek007 napisał: A co chciałbyś wiedzieć? Kliknij aby rozwinąć... Najbardziej ,jak daje sobie rade z 3D
M mareczek007 New member Listopad 15, 2010 #6 Odtwarzacz czyta napisy w osobnym pliku tekstowym z rozszerzeniem .txt, .srt innych nie próbowałem. A co co 3D to nie mam pojęcia. Czekam aż stanieje nadajnik z okularami do tv Philipsa może wtedy kupię. Ostatnia edycja: Listopad 15, 2010
Odtwarzacz czyta napisy w osobnym pliku tekstowym z rozszerzeniem .txt, .srt innych nie próbowałem. A co co 3D to nie mam pojęcia. Czekam aż stanieje nadajnik z okularami do tv Philipsa może wtedy kupię.
B biesiu007 New member Grudzień 8, 2011 #7 witam zakupiłem bdp7600/12 - mam problem z odptorzeniem mkv ?? z usb avi działa ładnie ale napisy problemowo niektóre polskie fonty przekłamane ??? jakaś rada mkv wam działa ?? pozdr
witam zakupiłem bdp7600/12 - mam problem z odptorzeniem mkv ?? z usb avi działa ładnie ale napisy problemowo niektóre polskie fonty przekłamane ??? jakaś rada mkv wam działa ?? pozdr