Mam problemy ze znalezieniem go w sklepach (a podobnoz wawa taka duza ....) i nie mogę zobaczyć jak ten model 'świeci'.
Bardzo często podajesz go w liście wartych uwagi, cena jest bardzo na + (ok 3500zl), dobra marka, res+, nie widzę opinii aby buczał, brzęczał czy strzelał, dobre skalowanie, sporo ludzi ma uboższego brata sl733 i jest bardzo zadowolonych.
Nie wiem natomiast nic na temat jak kiepskie jest podświetlenie i jak bardzo widać je w nocy, czy ma jakieś inne znane wady związane z obrazem ?
Moje warunki (który raz ja to już piszę

): 3.5m, duże okno z prawej strony ale promieni padających na ekran wiele nie bedzie, widny pokoj na pewno jest, oglądanie na wprost ewentualnie leżąc czyli delikatnie z kąta

sygnal to aster cyfrowy, dvd i komputer (aster 80%).
Obecnie skreśliłem jednak g30 (obawiam sie buczenia), 814e (strzelanie do kilku h po wyłaczeniu moze zaburzyc moje plany sypialniane

), g20 (za duzo bledow obrazu), samsungi (jak poprzednio buczenie). Na palecie jako last resort pozostal duzy, taniutki i blyszczacy jak nie powiem co komu 50pv350 ... nic innego w cenie do 3500zl nie widze z odpowiednio mala iloscia irytujacych wad :/ No i jeszcze LG 50pk750 (trublack) ale nie wiem czy filtr ten jest cos wart bo tv praktycznie niedostepne na wystawach ...