Witam ponownie, jak już pisałem w dziale powitań od ponad pół roku noszę się z zamiarem zakupu nowego telewizora do swojego mieszkania. Z początku byłem zdecydowany na Sharpa 46LE830e jednak z powodu cięć w budżecie postanowiłem szukać czegoś tańszego. Po przestudiowaniu wielu tematów na forum HDTV obecnie waham się między modelami Sony X720 a LG LW570S - minimum 46 cali.
Co sądzicie o moich typach? Oba są w podobnej grupie cenowej 3600-3800zł. Jakie będą plusty/minusy tych modeli? TV zamierzam podpiąć do n-ki oraz ps3, odległość 3,5m od kanapy, pokój jasny-nasłoneczniony - promienie niestety wpadałyby przez okno bezpośrednio na TV - w przyszłości zamierzam zamontować rolety... jakiś szczególnych wymagań nie mam - będzie to przesiadka z TV Sony KV-32FX68 - leciwego 40kg kineskopowego kolosa
Wiem, ze dokładając niewiele znajdę lepsze telewizorki jednak 3800zł to maximum jakie mogę wyłożyć.
będę wdzięczny za wszelkie wskazówki.
Co sądzicie o moich typach? Oba są w podobnej grupie cenowej 3600-3800zł. Jakie będą plusty/minusy tych modeli? TV zamierzam podpiąć do n-ki oraz ps3, odległość 3,5m od kanapy, pokój jasny-nasłoneczniony - promienie niestety wpadałyby przez okno bezpośrednio na TV - w przyszłości zamierzam zamontować rolety... jakiś szczególnych wymagań nie mam - będzie to przesiadka z TV Sony KV-32FX68 - leciwego 40kg kineskopowego kolosa
będę wdzięczny za wszelkie wskazówki.