victor7577
New member
Szukam TV do oglądania z odległości 3.5m. Z boku stolika TV jest duże okno balkonowe (2.4mx2.4m). No i teraz..co wybrać? Kasa do 4500PLN. Oglądane będzie przeważnie TV, DVD, divx-y, i z czasem konsola przybędzie.Istotne jest dla mnie funkcja a'la SmartTV (ipla, tvnplayer) ale jeśli TV nie będzie tego miał to zawsze można kupić BD z tą funkcją
Wolę skupić się na TV LED. Drugi telewizor to będzie plazma. WIem że plazma ma lepszy obraz ale martwią mnie odblaski. Napewno nie będę trawił cloudingu i ghostingu.
Na tapecie jest:
- Toshiba 46tl838 - ale po przeczytaniu kilku recenzji chyba sobie go odpuszczę (niestety testy Kiki'ego nie pokrywają się z innymi w necie)
- Philips 47PFL7606 - oglądałem go w sklepie i w zasadzie to mój faworyt ale martwią mnie artefakty przy bardzo dynamicznych scenach - czy można to jakoś wyeliminować?
Sony 46EX720 - tu brak opinii
- Smasung
- plazma mało odbijająca światło?? jest taka?
Na tapecie jest:
- Toshiba 46tl838 - ale po przeczytaniu kilku recenzji chyba sobie go odpuszczę (niestety testy Kiki'ego nie pokrywają się z innymi w necie)
- Philips 47PFL7606 - oglądałem go w sklepie i w zasadzie to mój faworyt ale martwią mnie artefakty przy bardzo dynamicznych scenach - czy można to jakoś wyeliminować?
Sony 46EX720 - tu brak opinii
- Smasung
- plazma mało odbijająca światło?? jest taka?