40' pod PS4 do 2,2k

Chocha

New member
Witam, w przyszłym tygodniu wybieram sie po telewizor minimum 40' bedzie głownie służył do PS4 i filmów. Ważne jest dla mnie żeby TV był ogólnodostępnym w sieciach marketów a jego cena nie przekraczała 2200 zł. Skłaniam sie ku samsungowi 40UE6400. Co myślicie o tym modelu a moze w tej cenie znajdę cos innego (bede kupował TV na raty w jednej z sieciówek reklamujących sie ratami 0%)
Dziękuje za pomoc

inuictus

Member
Model o którym piszesz to pewnie UE40H6400 i niestety zostały pewnie ostatnie modele dostępne w sieci, w związku z tym możesz mieć problem aby go kupić na raty w jakimś RTV. Alternatywnie możesz pomyśleć o modelu UE40J6200 to tegoroczny model także na matrycy 100Hz.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
To dobry model na matrycy 100 Hz.
Panasonic 40as640 też, Ale raczej nie kupisz.
Nowe modele i Panasonica i Samsunga są
Na matrycy 50Hz- nie polecam.
Sprawdź Philips 42pfs 7109

Pan_S

New member
Witam, w przyszłym tygodniu wybieram sie po telewizor minimum 40' bedzie głownie służył do PS4 i filmów. Ważne jest dla mnie żeby TV był ogólnodostępnym w sieciach marketów a jego cena nie przekraczała 2200 zł. Skłaniam sie ku samsungowi 40UE6400. Co myślicie o tym modelu a moze w tej cenie znajdę cos innego (bede kupował TV na raty w jednej z sieciówek reklamujących sie ratami 0%)
Dziękuje za pomoc

W EURO 40H6400 dostępy w sporej ilości sztuk.

Mythril

New member
Według mnie (a trochę sprawdziłem) nic lepszego od UE6400 specjalnie do gier i filmów z komputera nie ma.
Panasy 650/640 mają input lag na poziomie 60 ms, ale czy mają lepszy obraz od H6400? Raczej nie.
Samsung H6400 ma dobre na multiplayerze 40 ms.

Lepszym wyborem pod względem input lagu byłby Sony 42W829 lub Toshiba 42L7453DG ale są ciężko dostępne jako nówki i używki.

Do góry