40''-43'' do ok. 3000 (sony 43w80*c; panasonic tx-42as650e, tx-40cx700)

zboj.madej

New member
Witam wszystkich, przeprowadzamy się z żoną do nowego mieszkania i zostało nam trochę zaskórniaków, za które chcielibyśmy kupić dobry telewizor. Nie zależy nam w ogóle na funkcjach smart, skype, itp. Nawet 3D jest względnie pożądane, ponieważ z doświadczenia wiemy, że i tak jest to bajer, z którego stosunkowo rzadko korzystamy. Dotychczas u rodziców stała plazma panasonic tx-p42gt60e i wiem, że aby telewizor LED miał jej dorównać to przekroczyłby sporo nasz budżet. Telewizor będzie stał w salonie połączonym z kuchnią, także kąt widzenia również powinien być duży. Salon jest w części północnej gdzie słonce raczej nie trafia w nadmiarze. Prosiłbym o radę, skłąniałem się ku tx-42as650e, ale zostały ostanie sztuki w 3mieście i nie wiem czy warto je rezerwować, czy lepiej kupić nowszy model, lub jednak wybrać trochę droższego sony. Pozdrawiam

jacekcy

New member
sony 43w807c, na VA, naprawdę super obraz.
tx-42as650e na IPSie, więc duże kąty widzenia i ponad tysiąc zetów w kieszeni.

Twoje warunki: ach Te Twoje kąty to raczej musisz szukać czegoś na IPSie.
Na VA popatrz w warunkach domowych z boku, a potem na wprost - przepaść w jakości obrazu.

zboj.madej

New member
No to z as650e nici bo już nie ma nigdzie nietkniętego egzemplarza, a powystawowego nie chcemy ;/ zawsze coś. Nie wiem czym warto brać tego nowego CX700. Dziś widziałem Sony W808C i kąty nie są aż tak tragiczne, tyle że naszpikowany jest tym androidem, który na razie i tak nie jest w pełni stabilny no i już nie zaoszczędzimy na niczym.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Do tego co napisałeś z dobrych masz Sony 43W809.
Jak będziesz niebieski dostaniesz kalibrację profesjonalną gratis.

Do góry