32rl933

pasha

New member
Witam,
zamierzam kupić ten TV osobie starszej. Jako, że będzie oglądana publicystyka, filmy, seriale przeważnie wieczorami myślę, że może to być dobry wybór (zastanawiałem się jeszcze nad sharpem LE244). Dodam, że TV nigdy nie będzie podłączony do Internetu i najważniejsze będą jakość obrazu i prostota użytkowania.
Właśnie z tego drugiego powodu mam pytanie. Czy prawdą jest, że w tym odbiorniku występują problemy z zaprogramowaniem kolejności kanałów? Chciałbym ustawić te kanały raz i zapomnieć o tym? Może ktoś napisać coś na ten temat?
Z góry dziękuje i pozdrawiam,
pasha

Mixmich

New member
Myślę, że warto kupić tą toshibę, ma duży pilot z dużymi przyciskami. Problem z sortowaniem wyeliminowała aktualizacja dostępna tutaj:
Toshiba :Download Center

A jeśli ma być coś tańszego i równie fajnej jakości to pomyśl jeszcze nad 32el933 i 32hl933 toshiby.

Mixmich

New member
Nie są to telewizory wymagające mocnego sygnału jak LG czy sony, więc bez obaw możesz brać, a babci wystarczy hdready, bo i tak w tym rozmiarze przy zwykłej tv różnicy nie zobaczy, czyli 32el933 na pewno będzie dobrym wyborem. Ładne, pastelowe kolory, bardzo dobre kąty widzenia, ostry obraz, płynność zadowalająca (ale za tą cenę naprawdę ok), łopatologiczne menu.

Do góry