32PFL7606 już są w Euro ! Okulary w komplecie.

Paszeko

New member
Jak masz na myśli RTV EURO to cena 4 899 i trzyma się od początku już jakieś 2 tygodnie. Poza tym nie mają na sklepie tylko na zamówienie :???: Poza suchymi danymi to nikt nic nie wie o tym TV. Nawet na stronie Philipsa ciężko jest znaleźć cokolwiek poza danymi i instrukcją obsługi ale trzeba się trochę tego tam naszukać tak jakby się go wstydzili. Teraz zobaczyłem, że piszesz o 32"... a ja o 46"...

Ostatnia edycja:

accu

New member
Bez reklam
Witam,

Wreszcie dopracowany i przyjazny pilot dla użytkowników do obsługi zdalnej telewizora firmy Philips. Konstruktorzy firmy Philips zmodyfikowali układ i funkcje poszczególnych klawiszy oraz zrezygnowali z baterii CR 2032(do zegarków i kalkulatorów) na rzecz dwóch baterii alkalicznych po 1.5V(małych "paluszków"). W ubiegłym roku , gdy zakupiłem telewizor marki Philips serii 9705 , pisałem na forum o niedopracowanym przez konstruktorów firmy Philips nadajniku zdalnego sterowania.
Więcej o funkcjach nowego telewizora w instrukcji obsługi:
Philips - 7000 series Telewizor LED Smart 94*cm (37") Easy 3D DVB T/C/S2 - 37PFL7606K/02 - Seria 7000 - Telewizory - Dźwięk i obraz

Pozdrawiam, :)
accu
:kom:

siteman

Member
ma 100Hz a jedynie perfect motion 400Hz, testuję od 3 dni, zapłaciłem 2850 i jestem zadowolony, pasywne 3D ...super sprawa.Są dwie wersje PFL7606H i PFL7606K, wersja "K" ma DVB-S2 i jest ponad 600 zł droższa.

Ostatnia edycja:

Izaak

New member
Mam pytanie do użytkowników monitorów serii 32PFL7606, 37PFL7606, 42PFL7606
Jak działa funkcja PVR - nagrywanie transmisji cyfrowej na dysk zewnętrzny?
W jakim systemie plików formatowany jest dysk?
Jeśli nagrywa się transmisje która nie jest kodowana, to czy można nagrane zasoby na dysku podłączyć do komputera, przegrać pliki i normalnie je oglądać?
Identyczne pytanie jak wyżej tylko gdy nagrywa się transmisje pierwotnie kodowaną, lecz odkodowaną przez moduł CAM. Można takie pliki odtworzyć w komputerze?

Do góry