2x TV46" do domu

tom_91

New member
Witam,
Proszę Was o pomoc w wyborze dwóch TV 46".
Jednym z nich ma być SmartTV z przeglądarką internetową i najlepiej z Wi-Fi. TV bedzię się znajdować w sypialni.
Wstępnie wybrałem Samsunga UE46ES6100 bo spełnia te wymagania i mieści się w dostępnym budżecie.
Co do budżetu to na pierwszy TV mam do około 3 500 zł. Na drugi mam 2 000-3 000 zł tu bardziej liczy się stosunek ceny do jakości.
Drugi TV nie musi być Smart nie musi mieć 3D itp. będzie znajdował się w salonie i będzie służył tylko do oglądania telewizji. Może być większy niż 46", max 52".
Dobrze by było jakby oba TV były smukłe i ładne ^^ Samsungi mi się podobają. Ale tym proszę się nie kierować.
Dziękuję

tom_91

New member
Dzięki za odpowiedz. Spodobał mi się ten philips i cenowo jest atrakcyjny ale ojciec uparł się na tego samsunga i teraz nie wiem czy mam go przekonywać aby go nie brał? Osobiście samsungi jakoś źle mi się kojażą (plastik, tandeta) ale fakt są ładne. Doradzcie mi proszę :neutral:

Jakieś propozycje co do drugiego TV? Cena najlepiej jakby oscylowała w okolicach 2 500zł. W tych cenach znowu wpychają mi się samsungi :-? EH5300 i EH4500. Ludzie na stronkach typu opineo.pl sobie chwalą. Doradzcie mi proszę bo czas mnie nagli :neutral:

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Nic na siłę, jeśli bardziej mu się podoba to zostałbym przy Samsungu.
Na drugi to zdecydowanie brałbym Philipsa.

tom_91

New member
Dzięki
więc wybór padł na Samsunga UE46ES6100 i Philipsa 46PFL5007.
Mam ostanią prośbę ;P Jakie kupić do nich uchwyty na ścianę? Typ slim ale żeby był lekko pochylony w dół. Jakieś super nie muszą być. Najlepiej aby nie były za drogie ;P

Do góry