20"-26" w cenie do 2 tyś zł

Tomasson225

New member
Witam,

W odniesieniu do tematu chciałem się zapytać jakie macie dla mnie propozycje? :) Telewizor będzie oglądany z ok. 2,5m i używany do Playstation 3 (także filmy). Prosiłbym o podawanie odpowiednich modeli i dlaczego akurat te. Zastanawiałem się nad jakimś SONY BRAVIA 20" ale zauważyłem też interesujące oferty Samsunga i Sharpa. Piszę ten post tu bo na forum ogólnym nie dostałem żadnej odpowiedzi...

Pozdrawiam,
Tomasson225.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Do gier to nawet 32 nie jest szokujacą wielkością. tak więc skoro ograniczenie kwoty to tylko 26" Sony a ja wybrałbym Panasonic LX 70.

Tomasson225

New member
A mógłbyś mi powiedzieć jak to wygląda cenowo? I czy czasem w Sony nie jest problemem czas reakcji (8ms). I w jakim rozmiarze ten Panasonic? A np. Samsung LE23R82B?

P.S. Dzięki za odpowiedź :)

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Samsung 23" był desygnowany nawet do Xboxa , ale będziesz miał za mały ekran. Zostań przy 26" .
Panasonic ma 100 hz - więc znacznie większą płynność niż konkurencja.

Tomasson225

New member
Tylko na ceneo ten telewizor kosztuje 2600 zł. A Samsunga o 3 cale mniejszego mogę znaleźć już za 1600 zł... A jak wspomniałem mam ograniczenie do 2000. A co do wielkości to gram teraz na zwykłym CRT 21" a i tak mi to wystarcza :) I jeszcze jedno: ten telewizor to będzie taki, który osłodzimi oczekiwanie na 40" FullHD Sony :D

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Twój wybór !!! - ale LCD 26" w systemie 16: 9 - to właśnie wymiar CRT 21".
Teraz piłka jest wyłącznie po Twojej stronie :D

Tomasson225

New member
Postawię teraz sprawę jasno. Wybieram spośród poniższych 3 modeli:
Samsung LE23R82B
LG 26LC51R
SONY KDL-20S4000 lub 20S4020

Wielkości może różne ale to jest mój pułap cenowy. Prosiłbym o porównania możliwości tych telewizorów. LG widziałem w akcji z konsolą i bardzo mi się spodobał, ale może pozostałe są lepsze?

Do góry