Podpisuję się pod tym w 100 procentach. Ja nabyłem ten TV chyba w lutym i za cenę nieco wyższą bo za 1790 zł. Jjestem bardzo zadowolony. Ten telewizor posiada wszystkie dobre i złe cechy plazmy a mianowicie: obraz naturalny, płynny, nie męczy wzroku(nie świeci tak jasno jak LCD, dla mnie jes to zaleta, dla posiadaczy LCD wadaPanowie, przestańcie oceniać obraz po oglądaniu w sklepie, wyjdzie Wam to na dobre
Też oglądałem C3 w sklepie i obraz był, delikatnie mówiąc, mało zadowalający. Mimo to, zakupiłem bardzo podobny model CX3 (42cale)... całkowite przeciwieństwo od tego co widziałem w sklepie. W domowych warunkach obraz jest po prostu bardzo dobry. Ostrość, kolory, płynność są na bardzo dobrym poziomie. Czerń również jest bardzo przyzwoita. Oglądanie nawet telewizji SD z DVB-t na tej plazmie to czysta przyjemność.
Gdy wieczorem wróciłem do domu i odpaliłem swojego CX3 to... obraz żyleta, niemający nic wspólnego z tym co widziałem w sklepie.
Natomiast jakość obrazu jest bardzo dobra. I myślę, że C3 będzie bardzo podobny pod tym względem.
A tak na marginesie, kiedyś pisałem do użytkownika KIKI w dziale testów, że fajnie by było jakby porównał topowy model plazmy z najniższym modelem tego samego producenta. Celem tego testu było by uświadomienie potencjalnych nabywców za co się płaci. Niestety takiego testu nie było i pewnie nie będzie a szkoda.