cześć 
Kilka dni temu kupiłam Panasonic G-20 - facet w sklepie bardzo zachwalał ten model. Spodobała mi się funkcja odtwarzania DIVIX z USB. Pytałam sprzedawcę czy na pewno czyta polskie napisy i zapewniał mnie, że tak. Niestety po podłączeniu dysku zew. z filmami DIVIX okazuje się, że w ogóle nie wyświetlają się napisy
. Znacie jakieś rozwiązanie tego problemu? bo jak się zgłosiłam do tego sprzedawcy to doradził mi, żebym sobie kupiła najprostsze DVD np. Manty z wejściem USB i puszczała sobie filmy w taki sposób... No ale to się trochę mija z celem - nie po to kupiłam TV za 3 tys. żeby teraz kupować kolejne urządzenie, które ma dokładnie tą samą funkcję, którą (teoretycznie) ma również telewizor... Wkurzyłam się strasznie, bo przecież wystarczyło powiedzieć: jak Pani zależy na oglądaniu DIVIX z napisami to polecam Samsunga bo Panasonic ma z tym problem... No ale taka jest wiedza naszych sprzedawców... sami nie wiedzą czym handlują!
proszę pomóżcie
tylko od razu mówię, że nie znam sie na tych technicznych sformułowaniach, więc proszę o odpowiedzi możliwie najprostszym językiem... jak do blondynki poproszę

Kilka dni temu kupiłam Panasonic G-20 - facet w sklepie bardzo zachwalał ten model. Spodobała mi się funkcja odtwarzania DIVIX z USB. Pytałam sprzedawcę czy na pewno czyta polskie napisy i zapewniał mnie, że tak. Niestety po podłączeniu dysku zew. z filmami DIVIX okazuje się, że w ogóle nie wyświetlają się napisy

proszę pomóżcie

tylko od razu mówię, że nie znam sie na tych technicznych sformułowaniach, więc proszę o odpowiedzi możliwie najprostszym językiem... jak do blondynki poproszę

Ostatnia edycja: