TCL P60 czyli obraz przemawia sam:
J jarecki31 New member Marzec 20, 2017 #2 Bardzo ładne obrazki... ale napisz jak się ta matryca 60Hz sprawdza w dynamicznych scenach - jakiś sport czy gra ?
Bardzo ładne obrazki... ale napisz jak się ta matryca 60Hz sprawdza w dynamicznych scenach - jakiś sport czy gra ?
Malix7 Member Marzec 20, 2017 #3 W 4k to każdy obraz stateczny będzie ładny, gorzej pewnie wypada w sporcie
K kiki Sklep audiovideo.com.pl Pomagam Marzec 20, 2017 #5 Jeszcze nie wiem. Wieczorem zasiadam do testów - zrobię filmy i zdjęcia.
M maciej_maj New member Marzec 20, 2017 #6 Na tym zdjęciu z odrzutowcem w górnych rogach nie ma cieni na matrycy ? Tak dziwnie to wygląda Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Na tym zdjęciu z odrzutowcem w górnych rogach nie ma cieni na matrycy ? Tak dziwnie to wygląda Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
wucash Active member Bez reklam Marzec 20, 2017 #7 Doświetlenie w rogach (a raczej jego brak) pozostawia sporo do życzenia...
K kiki Sklep audiovideo.com.pl Pomagam Marzec 20, 2017 #8 Sprawdzimy dokładnie na jednolitych planszach. Na razie testuję ruch i wrażenia ogólne głównie pod kątem aplikacji.
Sprawdzimy dokładnie na jednolitych planszach. Na razie testuję ruch i wrażenia ogólne głównie pod kątem aplikacji.