No i ostatni odcinek sezonu

Pojechaliśmy dziś do sklepu w celu wymiany. Bojowo nastawieni

obkuci w paragrafy itd.
https://www.reklamacje.online/reklamujemy-sprzet-agd-i-rtv/
Oczywiście wiedzieliśmy,że nie chcemy kolejnego OLEDa, i chcieliśmy się powołać na niezgodność z przeznaczeniem. Bo jak wychodzi nowy sezon "Dom z papieru" to nikt nie patrzy 1 odcinka i oszczędza matryce

tylko się katuje w weekend całą zgrzewkę 13 odcinków na raz

opcorn:
Do rzeczy. Poszliśmy tam gdzie wydają i wymieniają sprzęt. Pokazaliśmy papiery reklamacyjne oraz esa z info o wymianie. Gościu zaczął klepać po klawiaturze, i tak klika już dobrą minutę...

se myślę
" daruj se misiu, na próżno się wysilasz bo my tego co ty tam klikasz to na pewno nie chcemy " 
, ale OKi, klika dalej dobrą kolejną minutę, po czym wydrukował i...
"Proszę tu podpisać, tutaj proszę państwa jest zwrot pełnej kwoty z dnia zakupu. Proszę iść na sklep wybrać sobie inny nowy telewizor albo w kasie odebrać pieniążki..." 
Nie no qufa to jest jakiś żart

ja przez 2 tygodnie zdążyłem zrobić 5 fakultetów reklamacyjnych, szedłem jak na egzamin z języka mandaryńskiego, uzbrojony w najlepsze działa, a tu takie zakończenie

I to na oczach kobity

:fool:
Na serio, miłe zaskoczenie

k:, bez słowa oddali całą gotówkę. Dopłaciliśmy "tysiaka" i wzięliśmy inny rodzaj telewizora. Zadziałała naklejka "10 lat gwarancji przed wypaleniem się ekranu". Jestem zadowolony

No to tyle... kurtyna, napisy: za udział wzięli, po pepsi skoczyli itd...

opcorn: