TV LCD QD-MiniLED TCL C8K - recenzja | test | opinie

TCL C8K TV LCD QD-MiniLED: recenzja | test | opinie

Arek

Active member
Przynajmniej można coś poczytać o wadach a nie same ochy i achy jak w USA. Dzięki!

Ciekawa strategia - wypuścić szybko nowy TV z nowymi cyferkami w specyfikacji w bardzo dobrej cenie zamiast przeprowadzać długie testy z oprogramowaniem i płacić kasę programistom.

Tak czy inaczej mnie by wkurzyło bardzo, że jakaś podstawowa aplikacją się zamiesza albo coś innego z softem się dzieje, tym bardziej że przesiadasz się z TV który przez 5 zawieił się ZERO razy a każda aplikacja włącza się w 2-3 sekundy...

Trzymam kciuki za aktualizacje.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nie zauważyłem, że pojawił się test.
Tam zdaje się na górze, jest błąd w tytule linku i zamiast C855, powinno być C8K.

M.

hdtv.com.pl
Przynajmniej można coś poczytać o wadach a nie same ochy i achy jak w USA. Dzięki!

Ciekawa strategia - wypuścić szybko nowy TV z nowymi cyferkami w specyfikacji w bardzo dobrej cenie zamiast przeprowadzać długie testy z oprogramowaniem i płacić kasę programistom.

Tak czy inaczej mnie by wkurzyło bardzo, że jakaś podstawowa aplikacją się zamiesza albo coś innego z softem się dzieje, tym bardziej że przesiadasz się z TV który przez 5 zawieił się ZERO razy a każda aplikacja włącza się w 2-3 sekundy...

Trzymam kciuki za aktualizacje.

Wypuszczanie nowych modeli TV co roku stało się standardem i może być tak, że firmy nieraz się obawiają, że jeśli nie wypuszczą czegoś nowego, to przyniesie im to więcej ”szkody” niż wprowadzenie produktu, w którym pewne poprawki można wgrać z czasem. Poza tym, różni użytkownicy różnie korzystają ze sprzętów i niektórzy mogą w ogóle nie zauważyć czegoś, co dla kogoś innego będzie upierdliwe.

zdrodo

New member
Siemanko,

mam pytanko, TV ma miesiąc i zauważyłem po powiedzmy 2 tygodniach użytkowania zablokowany (czerwony) pixel.
Miał może ktoś podobny problem, jak go rozwiązać a może gwarancja a może olać :)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Dokładnie, pstryknij z palca delikatnie (na swoją odpowiedzialność ; ) ) mi się kiedyś udało w którymś tv, czy monitorze.

Do góry