Telewizory MINILED Philips na 2025

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Cena na BF dla członków forum - 5599 zł
Cena do końca listopada.
Dodatkowo masz pakiet gratisów o wartości 500 zł

jawala

Member
Rozumiem, że jak jestem zarejestrowany na forum, to jestem członkiem i 75Mled950 kupię za 6499 ? Teraz tylko odwieczny dylemat, wiem że nie ma za dużych ale mam 55' 1080p dobry model Sony z 2015 r. i przez wiele lat oglądałem go z 5 metrów, od 3 miesięcy oglądam z 2,5 m i było wow ale juz się przyzwyczaiłem i chciałbym wiekszy - 65' ale może jednak 75'. Oglądam tylko 1080p, czy jest dla mnie jakaś rada - 65' czy 75', pozdrawiam.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Tak, cena dla członków forum plus dodatkowo dla członków forum pakiet gratisów dodatkowo o wartości 500 zł
Zdecydowanie target to 75"

Kiedy planujesz zakup ?
Jaka to miejscowość - bo wozimy własnym transportem.

jawala

Member
Szczytno war-maz, niedawno się przeprowadziłem do domu i jeszcze sporo na głowie (wydatków też) ale już myślę i jak przed świętami zrobię rachunek sumienia to może się uda na święta. Tylko teraz jaki rozstaw nóżek ma ten 75' bo mam szafkę 150 cm, i czy aby na pewno rozdzielczość 1080p będzie ok, bo na 55' nie widzę problemu i niechciałbym się rozczarować na 75', a mam tylko iptv i naziemną. Dzisiaj rozmawiałem ze sprzedawcąw RTV Euro Agd i nie wiem czy mnie wkręcał ale mówił, że oni wychodzą już z Philipsów, bo takich wadliwych tv to nie mieli nigdy. Mam oczywiście świadomość, że w tej cenie są dużo lepsze tv ale wiadomo światełka, tylko jak ma się w ciągu roku, a najgorzej zaraz po gwarancji sypnąć to muszę przemyśleć wyższość światełek nad ciemnośćią za tv. W tej chwili mam światełna DIY za Soniaczem ale to nie to samo i co kolwiek kupię to światałka muszą być.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Witam
My z Olsztyna, więc rzut beretem...
To Philips wychodzi z Euro , a nie odwrotnie.
Więc opowiada głupoty..
Skalowanie obecnie 75 ma tak jak 55 i 65 ", tu bez obaw.
W klasie cena do jakości bardzo dobry model.
Masz dla członków forum dodatkowo pakiet gratisów o wartości 500 zł.

Jak się zdecydujesz daj znać.
Tylko sa Święta , więc daj znać wcześniej bo mamy dużo montaży po Polsce.

jawala

Member
Niezły numer z tym Olsztynem, jestem na tym forum ze 20 lat, nawet myślę, że od początku, co prawda rzadko się udzielam ale sporo czytam i po tylu latach dowiaduje się, że jestem u siebie he he... Czy to nie te chłopaki co mieli kiedyś w Uranii stoisko RTV ?
Jeszcze proszę o info jaki rozstaw nóżek ma ten 75' bo mam nową szafkę rtv 150 cm, a ten Philips ma nogi blisko kawędzi i nie uśmiecha mi się zminiać mebli... pozdrawiam ziomali, jestem w szoku :))

jawala

Member
Przypominam się z rozstawem nóżek ale też ich głąbokością bo okazuje się, że moja szafka ma 36 cm głębokości i chyba te nogi nie zmieszczą się

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Nóżki mają 38 cm, ale to co się opiera ma 36 cm, więc się zmieszczą.
Szerokość sprawdzę jutro...

jawala

Member
No to mocno na styk, a już myślałem że nie będę miał dylematu, bo wejdzie tylko 65', trochę się boję że 75' z 2,5 metra będzie przytłaczające i mocno będzie widać niedoskonałości kompresji i 1080p, jakieś makrobloki itp. nie mam jak sprawdzić, w sklepach same filmy demo. Z drugiej strony jak po pewnym czasie 65' stwierdzę, że mógł by być większy to będzie żal...

Do góry