Dzięki wielkie za opisanie tv a możesz jakieś fotki tego tv umnie tez będzie tylko zbieram cały czas kasę i 75 Kozak ��
No i niech ktoś powie, że 75" to dużo.
Na tej ścianie już widać, że taka przekątna to minimum.
Też tak uważam. Napisz jak u Ciebie sprawa wygląda z play station, czy jest wszystko ok, czy odczuwasz jakiś dyskomfort? Interesuje mnie to, bo tej kwestii nie miałem możliwości przetestować.Uwierz,że będziesz żałował,że nie kupiłeś wiekszej matrycy,65 cali jest znacznie,powtarzam znacznie mniejsze od 75.
Taki że input lag jest odczuwalny w sensie opóźnionej reakcji obiektu na tv po wykonanej komendzie na kontrolerze. Niby wynosi 40ms w trybie gry, co jest ok, jednak cyferki cyferkami, a praktyka pokazuje często co innego.A jaki dyskomfort masz na myśli?
Taki że input lag jest odczuwalny w sensie opóźnionej reakcji obiektu na tv po wykonanej komendzie na kontrolerze. Niby wynosi 40ms w trybie gry, co jest ok, jednak cyferki cyferkami, a praktyka pokazuje często co innego.
Testów raczej więcej nie będzie niż można znaleźć w sieci, gdyż to tylko FHD więc po co zawracać nim sobie głowę, skoro w modzie są teraz UHD. Nie mniej jednak, patrząc na opinie posiadaczy na zagranicznych forach, myślę że można spokojnie kupować i bez testów. Co nie znaczy, że nie należało by się pofatygować i zobaczyć na własne oczy jak wyświetla materiał. Osobiście mi ten model odpowiada, a gdyby miał jeszcze pilot z Panasa to byłoby wręcz idealnie.Kiedy test tego Soniacza...