Sklep Lobicom.pl

bramowicz1

Active member
Bez reklam
Pierwszy raz trafiłem na ten sklep. Niestety nigdzie nie mogę znaleźć opini o sklepie. Poza tymi na ich stronie. A do takich podchodze nieufnie bo wiadomo mogą być sfabrykowane.
Interesuje mnie u nich Motorola Edge 30 Ultra. Mają go jeszcze w dobrej cenie. Ale zastanawia mnie to, że maja ich na stanie 150 sztuk i według opisu telefon jest powystawowy.
Jak to możliwe? 150 szt. i wszystkie powystawowe. Oczywiście zadzwoniłem do sklepu i zapytałem o to. Rozmówca na na wstępie lekko się zaciął a poźniej odparł:
„No tak, u nas wszystkie produkty sa powystawowe”. Dają również gratisy. Miał ktoś z was do do czynienia z tym sklepem? Doradzicie? Ewentualnie gdzieś jakieś wiarygodne opinie.

https://www.lobicom.pl/motorola-edge-30-ultra-12-256gb-aparat-200mpx-ekran-667-poled

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Mają jak wskazuje odnośnik konto na allegro, pomijając inne logo, co może wskazywać na podszywanie się, aczkolwiek nie twierdzę, że tak jest.
Ja osobiście nie kupiłbym na żadnej stronie (tego typu), a jak już to właśnie przez allegro, masz tam dosyć sprawnie działający pakiet ochrony + co najważniejsze, możliwość bezproblemowego zwrotu.
Niech Ci tam wystawią.

Po za tym, powystawowy tel. w tej cenie, bez konkretnych zdjęć i opisu ew. śladów użytkowania, to delikatnie mówiąc ryzyko.

bramowicz1

Active member
Bez reklam
Poczytałem sobie komentarze na Allegro na ich koncie. Lepiej nie ryzykować. Wysyłają używane i po naprawach a w opisach robią powystawowe. Ile można mieć tych samych modeli telefonów i laptopów powystawowych? Dwa, trzy ale nie 150. Odrazu mi tu coś śmierdziało. Dzięki za pomoc.

Do góry