Ruszają otwarte testy For Honor

Jam Nius

piszę
for_honor_n_boxshot_Tablet_205060.jpg

Krótko i na temat. Za chwilę zaczynają się otwarte testy For Honor. Można za darmo sprawdzić prawie finalny produkt przed zakupem. Zamknięta beta działała rewelacyjnie jak na ostatnie produkcje wielkich wydawców. Świetna mechanika gry, bardzo dobrze zbalansowane postacie. Szykuje się rewelacja! :popcorn:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Dzięki za przypomnienie, właśnie ściągam. Zobaczymy co to jest.

Edit:
Nic z tego.
Ściągnąłem open bete (20min), start - uruchamia się uplay i poniższy komunikat.
Ten "later" to kiedy ma nastąpić?

image.jpg
[/url] bild hochladen[/IMG]

Ostatnia edycja:

BialyGTi

New member
Gralem w Bete zamknieta i mam mieszane uczucia co do gry moze sama mechanika walki oraz poruszania sie jest spoko ale wydaje mi sie ze po paru godzinach grania stanie sie ona po prostu nudna

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Udało się uruchomić.
Już widać, że będzie trochę zamieszania, ale graficznie? Kosmos.
Gra świetnie zoptymalizowana, ustawienia ultra, no pięknie to wygląda.
Pomiędzy FHD to jest przepaść, to już film, a nie gra.
Jakość tekstur świetna.

Żaden film na YT nie jest w stanie tego oddać, spora degradacja.
Porównywałem na 21:9 i w mojej rozdzielczości z filmem YT na tych samych parametrach i nijak ma się to do rzeczywistości.

Seizo

Active member
Bez reklam
Gralem w Bete zamknieta i mam mieszane uczucia co do gry moze sama mechanika walki oraz poruszania sie jest spoko ale wydaje mi sie ze po paru godzinach grania stanie sie ona po prostu nudna
Jak każda nowa gra Ubisoftu. Ostatnia ich produkcja, która nie znudziła mi się po zaledwie kilku godzinach gry to Rayman. Asasyny były już klepane na siłę i bardzo dobrze że zrobili sobie przerwę. Może wyjdzie to tej serii na dobre. Trzymam kciuki za For Honor. Oby gra miała to jajo, które sprawi, że nowa produkcja nie będzie wtórna i nużąca. Zobaczymy chociaż na porywającą kampanię SP raczej nie ma co liczyć.

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Udało się uruchomić.
Już widać, że będzie trochę zamieszania, ale graficznie? Kosmos.
Gra świetnie zoptymalizowana, ustawienia ultra, no pięknie to wygląda.
Pomiędzy FHD to jest przepaść, to już film, a nie gra.
Jakość tekstur świetna.

Żaden film na YT nie jest w stanie tego oddać, spora degradacja.
Porównywałem na 21:9 i w mojej rozdzielczości z filmem YT na tych samych parametrach i nijak ma się to do rzeczywistości.

Zagraj w Call of duty i będziesz Pan zadowolony :) ja zaraz właśnie siadam do kolejnej misji..:)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Gram... ja lubię tego typu gry ale kupuje te starsze - nie jestem jakimś mega graczem :) z Call of duty mam Advanced Warfare i Modern Warfare 3, teraz będę się brał za serie black ops 2 i 3 ale to jeszcze chwila - dla mnie gry to troszkę nerwów :) a do tego czasu mało.. a mi troszkę schodzi :) lubię też Battlefield mam 4, myślę żeby kupić 3 - dla mnie osobiście ta druga gra jest trudniejsza..

Seizo

Active member
Bez reklam
Właśnie zasysam betę. Zobaczymy co to warte, bo opinie o tej grze widzę że są bardzo podzielone.

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Ja lolek od dzisiaj zaczynam ogrywać Battlefielda 1 bo ostatnio pograłem trochę, ale byłem wtedy w rytmie Fifa FUT online i go odłożyłem, a cały czas na półce leży Wiedźmin 3...

lolek126

Well-known member
Bez reklam
I jak 1 lepsza jest od 3 i 4 dla Ciebie oczywiście ? najnowsza gra Call of duty jest podobno fajna, ale ja czekam aż spadnie cena .. az takim graczem nie jestem żeby po 150 zl dawać za grę..

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Ciężko powiedzieć czy lepsza. Starsze battlefieldy jakoś bardziej mnie wciągały, mam na myśli np bad company 2.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Ja najbardziej uwielbiam call of duty 4 MW. W multiku nie ma mocnych. Kiedys to sie gralo, teraz poprostu zdziadzialem i nie ma czasu na granie.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Dla mnie wszystko co po COD 2 MW, to już nie to.
Miesiącami się tłukło, no i człowiek znał każdy zakątek, w 4 próbowałem, ale już nie było tych samych emocji. Oczywiście mam na myśli również multika.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Dla mnie wszystko co po COD 2 MW, to już nie to.
Miesiącami się tłukło, no i człowiek znał każdy zakątek, w 4 próbowałem, ale już nie było tych samych emocji. Oczywiście mam na myśli również multika.

To masz racje (piszac cod4 mw) mialem na mysli Call of Duty 4: Modern Warfare, CoD4 (PC) | GRYOnline.pl To bylo i jest najlepsze wydanie COD.

Pozniejsze jakos mnie nie wciagnely, to juz nie bylo to samo.

A przygode zaczynalem od Cod2, zalapalem sie do jednego z najlepszych klanow na swiecie T-Rex z Holandii. Mialem jezdzic na zawody, ale mlody gowniaz to ni jak aby wyjechac z PL bez opieki doroslego :p Wiec gralem tylko sparingi "sieciowe".

Do góry