Zalacza i wlacza ci na Kodi czy na Androidzie?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
"It supports 4K output, but not 4k streaming" . Może ktoś wskazać tv box android , które odtwarza materiały 4k z youtbe czy netflix w rozdzielczości 1440p i 2160p ?
Zappiti One 4K HDR trzymać się z daleka, mnóstwo nie dopracowania, problemy z KODI, problemy z HDMI jedno co przyznam z dysku film puszczony i podskalowany przez Zappiti wyglada bardzo dobrze.
Taki jeden z fajniejszych bugów to "kodi" w żadnej wersji nie widzi dsyków twardych, znaczy widzi je ale nie nagrywa treści (przepraszam proces nagrywana trwa ,ale po "udanym" nagraniu nie ma treści na dysku, ustawienia w KODI prawidłowe...
Samo Zappiti oczywiście dyski widzi
A co to i gdzie można pobrać OggYouTube?Zainstaluj OggYouTube. Oczywiście wyjście sygnału na tv musi być ustawione na parametry UHD. 1440p odtwarza nawet mój tablet Galaxy Tab S2, więc niech niektórzy "znawcy" powyżej publikujący nie mówią, że "Na androida nie ma BOX który wspiera Netflix powyżej 720 dpi". I nie "dpi" a "p".
Chętni mogą sobie poszukać i pobawić się modami, które umożliwiają "przedstawianie" się zwykłego Androida serwisom streamingowym jako Android TV.
Nie każdy potrzebuje kodi a zappiti 4K hdr to zacne odtwarzacze bo jakość wyświetlanego materiału jest super. U siebie nie widzę niedopracowań wszystko działa biorąc pod uwagę, że oprogramowanie jest fazie początkowej. W miarę czasu będzie ciągle poprawiane i ulepszane. Miałem pierwszą wersję zappiti i też nie było problemów widocznie musisz mieć pecha
urzadzeń z jakim procesorem lepiej szukać S905, S905x czy S912? A może innym.
i jakie połaczenie wersja android z kodi jest najlepsze. coś mi gdzieś śmiegneło ze im nowszy android tym gorzej z kodi i że najlepszy kodi16. prawda to?