Udało się III cz. kupić do kompletu składanki Roda Stewarta.
lolek126 Well-known member Bez reklam Wrzesień 24, 2024 #1901 Udało się III cz. kupić do kompletu składanki Roda Stewarta.
lolek126 Well-known member Bez reklam Wrzesień 28, 2024 #1903 Cała seria jest fajna o ile ktoś lubi tego typu klimaty. Mnie bardzo taka muzyka podchodzi na długie wieczory, które będą coraz dłuższe.
Cała seria jest fajna o ile ktoś lubi tego typu klimaty. Mnie bardzo taka muzyka podchodzi na długie wieczory, które będą coraz dłuższe.
Piramida Well-known member Bez reklam Wrzesień 30, 2024 #1905 Lolek,a gdzie jest fotka Lady Gaga - Harlequin ?
lolek126 Well-known member Bez reklam Październik 1, 2024 #1906 Na razie w moim zainteresowaniu są kolejne płyty K. Melua - Ketevan oraz płyta koncertowa Live at the O2. Fajne płyty.
Na razie w moim zainteresowaniu są kolejne płyty K. Melua - Ketevan oraz płyta koncertowa Live at the O2. Fajne płyty.
lolek126 Well-known member Bez reklam Czwartek o 09:39 #1908 Piramida napisał: Lolek,a gdzie jest fotka Lady Gaga - Harlequin ? Kliknij aby rozwinąć... Słuchałem wczoraj tej płyty na Tidalu jest ok, troszkę swingu, po trosze troszkę popu, mocy głosu nie jest tam wstanie pokazać, ale całościowo jest ok.
Piramida napisał: Lolek,a gdzie jest fotka Lady Gaga - Harlequin ? Kliknij aby rozwinąć... Słuchałem wczoraj tej płyty na Tidalu jest ok, troszkę swingu, po trosze troszkę popu, mocy głosu nie jest tam wstanie pokazać, ale całościowo jest ok.