Lcd A Ps3

Martius_1

New member
No chłopaki , PROBLEM .
Czytam i czytam i nic nie wiem , zadam proste pytanie i pragną bym protej odpowiedzi . Mam 4000 zł mam PS3 . Będzie N-ka , narazie jest zwykła C+ .
Pytanie to jaki LCD bym nie narzekał i nie marudził . Napisałem pod Sony bo chciałbym Sony , aczkolwiek może być inna firma , myślałem o D3000 myślałem o sharp X20 , fakt że jest dużo napisane i trzeba dużo czytać , ale napiszcie na chłopski rozum - model X jest dobry model x do bani model x-bierz coś wtym stylu . Bardzo prosze bom kurcze zniesmaczony.

Martius_1

New member
Dzięki dzięki, trciłem nadzieje że ktoś podpowie , ale przydałoby się więcej takich głosów , byłbym spokojniejszy . Jednak wydaje mi sie że go wezme tak na 60 % jestem zdecydowany gdyby były jeszcze jakieś głosy na d3000 umocniłbym sie w przekonaniu że to ten LCD-ek dlamnie i dla każdego kto ma problem tego samego typu . Dzięki za szczere podpowiedzi !!!!

MZKS1929

New member
Niewiem czy nie lepiej byloby zainwestowac w Full Hd ale nistety np. cena W3000 jest troche wyzsza od kwoty ktora zakladasz na wydanie.

lampik

New member
Witam nie chce ci robić metliku w głowie, ale powiem ci ze ja kposiadam PS3 i mam televizor LCD Sharp 42XL2E, jestem bardzo zadowolony z tego tv a gry wygladaja na nim przepieknie , a jak juz gra jest zrobiona w Full HD czyli 1080p to szczena opada.

Martius_1

New member
czytałem gdzieś tu na tym forum że przy 32calach na ful hd nie widać tak szczegółów jak na więkrzym LCD prawda to ??? Prawie sie zdecydowałem na sharpa x20 a tu ortax 360 mi tu o mistrzostwie obrazu , nie abym miał coś do cie chłopie ale znowu mi klina wbiłeś prosto w żebra , muzga mnie sie lessuje powoli :confused:

ar2

Wsparcie
Członek Załogi
HD Squad
Dla każdego mistrzem obrazu jest inny model, gdy zadajesz takie ogólne pytanie, to każdy poleca to co sam ma. Nikt za Ciebie nie zadecyduje.

qazar

Member
Bez reklam
Ja mam 32lx70p i nie powiem gra super z ps 3 i xbox 360 , ale tak jak pisal ortax 32d3000 jest imho ciut lepszy dlatego ten wlasnie model kupuje :)

Do góry