Jaki Sony dla PS3,Blu Ray,TV....

Uzumaki174

New member
Ostatnio borykam się z problemem nad wyborem LCD. Wybór padł na Sony Bravia. Interesuje mnie jak to z tym 100hz motionflow.
Tv ma służyc do PS3 czyli wiadomo do grania. DO oglądanie filmów Blu Ray oraz DVD. Oraz do używania go zamiast monitora PC do oglądania video z kompa.
Na oku mam parę modeli i prosiłbym o ocenę ich pod względem moich zapotrzebowań. Wybrałem na razie takie modele bo moje maximum na ten wydatek to 3800zl-4000zl.
A więc myślę nad:

- KDL-40D3500
- KDL-40V3000 ( średnio na oku go mam bo czyałem że problemy są z urządzeniami na HDMI w tym modelu)
- KDL-40D3000

Prosiłbym o ocenę tych modeli, pomoc lub dobór jakiegoś innego modelu w takiej cenie. Z góry mówię TV na ścianie będzie wisiał a i na 40 cali odległość mam bardzo dobrą. Dzięki

-------------------
Hey

Jak pisałem mnie interesuje coś więcej niż 32'. Minimum te 37 do 40'. Thx

Ostatnia edycja:

arekw99

New member
GRY na konsolach smigaja jedynie w 60 Hz - 100 Hz w LCD nic tu nie zmieni. Tak czy siak bedzie 60 Hz. I tyle

darkheart

New member
Pomyliłeś odświeżanie z klatkami na sekunde FPS. Gry na konsole śmigają w 60 FPS. Odświeżanie może być 100 hz - i to jak najbardziej do gier. Dzieki temu obraz ruchomy nie traci ostrości

qazar

Member
Bez reklam
Tracić traci ale w dużo mneijszym stopniu niż bez 100Hz, niestety w seri D układm montion flow 100Hz działa gorzej niż w panasonicu lx70/700p czy jvc P80

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
z Twoich - do BD, do gier PS 3 - wybierałbym wyrazistość i obrys - czyli model 40 D 3500.

Do góry