Ghost Recon: Wildlands z techniką Ansel oraz efektami GameWorks

Jam Nius

piszę
key-art-1600-1000destop_208601.jpg

Dzisiaj, a dokładniej wczoraj, bo jest tuż po północy, miała miejsce premiera kolejnego tytułu ze stajni Ubisoftu. Ghost Recon: Wildlands. To przepięknie wyglądająca gra z otwartym światem, w której możecie wcielić się w... :) Jeśli jesteście ciekawi to zerknijcie w zapowiedzi, a już teraz posiadacze tego tytułu, którzy korzystają z kart NVIDIA mogą cieszyć się z techonolgii Ansel, która pozwala na robienie bardzo ciekawych zdjęć w grze oraz zbierać szczękę z podłogi w jeśli grają na odpowiednio wysokich detalach.

Nie ma co się rozwodzić zobaczcie sami w skompresowanej wersji youtubowej:

[youtube]AQhlQPggTVs[/youtube]​

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ja muszę zakupić coś z tej serii bo wydaje mi się ze może być całkiem przyzwoita zabawa :)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Wygląda na prawdę zacnie. Chętnie bym to odpalił u siebie.
Patrzyłem na ceny, ale 200zł? To już ceny widzę jak w konsolach.
Open beta też już zakończona, a dema nie ma.
Nie kumam tej polityki, w ciemno nie kupię za 200zł. To nie GTA, a po demie jest spora szansa na zakup. Nic nie tracą.

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Niestety z cenami pogłupieli na maksa przy grach... trzeba czekać.. a tak jak ja przechodzę raz czasem dwa razy grę i do niej już nie wracam..

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Którą zaliczyłeś 2 razy? ; )
Ja z ostatnich kojarzę BruceLee z Atari i może MGS z PSX.
Z obecnych bywa, że już odpadam w 1/3. Szybko się nudzę.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Mam na myśli gry w które gralem...ogólnie...raz, dwa razy przechodzę i zapominam...o grze... ostatnio gram w militarne gierki... lubię sobie postrzelac.. a dzisiaj bylem na strzelnicy ...:):)

Ostatnia edycja:
Do góry