Co teraz słuchacie?

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ło matko....Pirek..
ja nawet nie musiałem puszczać tego klipu żeby wiedzieć co to jest. :ROFLMAO:
Za takie "numery" powinieneś dożywotnio stracić wszystkie swoje lajki🤪
Gitek,przecież to Twoje dzieło,ja tylko znalazłem je na YT,połączyłem fakty i od razu wiedziałem,że będziesz się wypierał :grin:

gitarrra

Well-known member
Bez reklam
Gitek,przecież to Twoje dzieło,ja tylko znalazłem je na YT,połączyłem fakty i od razu wiedziałem,że będziesz się wypierał :grin:
Pirek....nie ściemniaj.Kłamać to my nie nas. :grin:
A w ogóle to przecież wszyscy na forum znają mnie z nieposzlakowanej opinii ,wzorowego zachowania i wręcz chronicznej i chorobowej awersji do AI.
I każdy od razu zauważył ,że ja nic nie mogłem połączyć.A już na pewno nie to co sugerujesz.🤪:grin:
Przy okazji...dwóch facetów pytało się o Ciebie:grin:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Pirek....nie ściemniaj.Kłamać to my nie nas. :grin:
A w ogóle to przecież wszyscy na forum znają mnie z nieposzlakowanej opinii ,wzorowego zachowania i wręcz chronicznej i chorobowej awersji do AI.
I każdy od razu zauważył ,że ja nic nie mogłem połączyć.A już na pewno nie to co sugerujesz.🤪:grin:
Przy okazji...dwóch facetów pytało się o Ciebie:grin:
Gitek,no jaaasne,nieposzlakowana opinia i chorobowa awersja do AI - taki sam mit jak to,że ci faceci myślą,że dług będzie bez dodatkowych odsetek :ROFLMAO:

gitarrra

Well-known member
Bez reklam
Jaki dług?Ja żadnego kredytu nie brałem.:grin:
Ci faceci mieli dla Ciebie jakieś ubranie.Takie dziwne jakieś.Białe . Tylko rękawy za długie.Ale to chyba z Twojego starszego brata musiało być.:ROFLMAO:
Ale nie mogłem im powiedzieć ,gdzie moja najlepsiejsza forumowa kolega się ukrywa.:grin:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Jaki dług?Ja żadnego kredytu nie brałem.:grin:
Ci faceci mieli dla Ciebie jakieś ubranie.Takie dziwne jakieś.Białe . Tylko rękawy za długie.Ale to chyba z Twojego starszego brata musiało być.:ROFLMAO:
Ale nie mogłem im powiedzieć ,gdzie moja najlepsiejsza forumowa kolega się ukrywa.:grin:
Nie ma problemu,oni też zaraz mogą płacić :grin:
Swoją drogą,nie wiedziałem,że zmieścicie się we trójkę w jedno białe ubranko :grin:

Do góry