Gitek,przecież to Twoje dzieło,ja tylko znalazłem je na YT,połączyłem fakty i od razu wiedziałem,że będziesz się wypierałŁo matko....Pirek..
ja nawet nie musiałem puszczać tego klipu żeby wiedzieć co to jest.
Za takie "numery" powinieneś dożywotnio stracić wszystkie swoje lajki
Pirek....nie ściemniaj.Kłamać to my nie nas.Gitek,przecież to Twoje dzieło,ja tylko znalazłem je na YT,połączyłem fakty i od razu wiedziałem,że będziesz się wypierał
A ja myślałem ,że to polscy wykonawcy maja fatalny angielski Gdyby nie wyświetlany tekst ,nigdy bym nie domyślił się
Gitek,no jaaasne,nieposzlakowana opinia i chorobowa awersja do AI - taki sam mit jak to,że ci faceci myślą,że dług będzie bez dodatkowych odsetekPirek....nie ściemniaj.Kłamać to my nie nas.
A w ogóle to przecież wszyscy na forum znają mnie z nieposzlakowanej opinii ,wzorowego zachowania i wręcz chronicznej i chorobowej awersji do AI.
I każdy od razu zauważył ,że ja nic nie mogłem połączyć.A już na pewno nie to co sugerujesz.
Przy okazji...dwóch facetów pytało się o Ciebie
Nie ma problemu,oni też zaraz mogą płacićJaki dług?Ja żadnego kredytu nie brałem.
Ci faceci mieli dla Ciebie jakieś ubranie.Takie dziwne jakieś.Białe . Tylko rękawy za długie.Ale to chyba z Twojego starszego brata musiało być.
Ale nie mogłem im powiedzieć ,gdzie moja najlepsiejsza forumowa kolega się ukrywa.