| Gdzie kupić?Piszcie o miejscach gdzie można kupić sprzęt. |  | | Senior Member
Meldunek: Nov 2005 Postów: 412
25-07-2008, 12:53
| Sklep OSKAR MEDIA z Warszawy Witam. Czy ktos z forumowiczow kupowal w tamtym sklepie cos? Ma dosc konkurencyjne ceny (uzywajac Ceneo, ale nie ma tam zadnych opinii na jego temat). Nie bylo problemow z wysylka, gwarancja itp?
Sklep sie miesci w Wawie na ul. Rozszerzonej 15.
Pozdrawiam
__________________ Samsung LE40A656, Sony Playstation 3 80GB, Yamaha RX-V663, JBL SCS178, LG BD350V gry: Motorstorm, FIFA08
filmy BD: Terminator 2, Matrix Trilogy PL, Adventures of Baron Munchausen, Nightmare on Elm Street (CAN), Nightmare On Elm Street (US), HDScapes trailers, Event Horizon, Space Oddysey, Close Encounters of Third Kind, The Thing, Contact, History Of The World: Part 1, Labyrinth Potrzebujesz info o czymś co posiadam? Pisz! | | | | HDTV reklama
Meldunek: Feb 2005 Skąd: hdtv.com.pl | | | | Senior Member
Meldunek: Mar 2008 Postów: 738
| |
25-07-2008, 13:01
| To nowy sklep dlatego trudno będzie o jakieś opinie.Zwykle nowi sie starają.Chyba można próbować. | | | | Junior Member
Meldunek: Jul 2008 Postów: 18
| |
28-07-2008, 21:52
| Dziwny jest ten sklep. Ja próbowałem się kilka razy dziś dodzownić i nie da rady. Numer 0801, który podali wogóle nie działa a stacjonarny można tylko się nasłuchać aby czekać na konsultanta,a potem się rozłącza.
Podejrzana sprawa.
Wysłałem e-maila, zobaczymy czy cokolwiek odpowiedzą. | | | | Sklep audiovideo.com.pl
Meldunek: Mar 2005 Postów: 22,990
| |
29-07-2008, 02:42
| już się w kilku produktach zwinęli . Mieli w sensacyjnych cenach Pioneera.
A jeszcze żądają 100 % przedpłaty - ha ha - życzę powodzenia   
__________________ Dokonaj wyboru w domowym zaciszu! | | | | Moderator
Meldunek: Jun 2006 Postów: 4,675
| |
29-07-2008, 06:54
| Też tak sądzę. Jak ktoś nie odpowiada na telefony przed zakupem, to co dopiero po dokonaniu wpłaty.
ArtS  | | | | Senior Member
29-07-2008, 15:18
| A czy ktos jest z Wawy i moze pofatygowal sie na miejsce zobaczyc czy cos tam w ogole jest?  
__________________ Samsung LE40A656, Sony Playstation 3 80GB, Yamaha RX-V663, JBL SCS178, LG BD350V gry: Motorstorm, FIFA08
filmy BD: Terminator 2, Matrix Trilogy PL, Adventures of Baron Munchausen, Nightmare on Elm Street (CAN), Nightmare On Elm Street (US), HDScapes trailers, Event Horizon, Space Oddysey, Close Encounters of Third Kind, The Thing, Contact, History Of The World: Part 1, Labyrinth Potrzebujesz info o czymś co posiadam? Pisz! | | | | Senior Member
Meldunek: Mar 2008 Postów: 738
| |
29-07-2008, 15:48
| A co za różnica czy coś tam jest?Adres może oznaczać siedzibę firmy i nie musi się tam znajdować kompletnie nic poza skrzynką pocztową i ewentualnie biurem w postaci jednego komputera.Magazyn jeśli w ogóle jest może być gdziekolwiek.To wszystko nie ma nic do rzeczy,chociaż oczywiście klienci mają wrażenie,że jest "bezpieczniej" kiedy mogą obejrzeć sobie fizyczne istnienie sklepu.
Zachowują się rzeczywiście dziwnie,ale może to błędy dzieciństwa.
Ostatnio edytowane przez RheeTCT ; 29-07-2008 o 15:51 | | | | Banned
Meldunek: Oct 2006 Postów: 749
| |
29-07-2008, 17:39
| Ja tylko dodam od siebie że wymaganie 100% zaliczki na towar jest NIEZGODNE Z PRAWEM
max można rządac 49%.... | | | | Senior Member
29-07-2008, 17:39
| Cytat: |
Napisał RheeTCT A co za różnica czy coś tam jest?Adres może oznaczać siedzibę firmy i nie musi się tam znajdować kompletnie nic poza skrzynką pocztową i ewentualnie biurem w postaci jednego komputera.Magazyn jeśli w ogóle jest może być gdziekolwiek.To wszystko nie ma nic do rzeczy,chociaż oczywiście klienci mają wrażenie,że jest "bezpieczniej" kiedy mogą obejrzeć sobie fizyczne istnienie sklepu.
Zachowują się rzeczywiście dziwnie,ale może to błędy dzieciństwa. | No moze byc faktycznie tak jak piszesz... ale moze byc i tak ze to zwykly sklep i o to mi wlasnie chodzi, a nie czy to cos zmienia czy nie 
filmy BD: Terminator 2, Matrix Trilogy PL, Adventures of Baron Munchausen, Nightmare on Elm Street (CAN), Nightmare On Elm Street (US), HDScapes trailers, Event Horizon, Space Oddysey, Close Encounters of Third Kind, The Thing, Contact, History Of The World: Part 1, Labyrinth Potrzebujesz info o czymś co posiadam? Pisz! | | | | Junior Member
Meldunek: Jul 2008 Postów: 18
| |
29-07-2008, 19:16
| Na e-maila, którego im napisałem z prostym zapytaniem. Dostałem automatyczną odpowiedź, że napewno odpiszą w ciągu 24h. Niestety nie odpisali.
Sklep widmo.
Pozdrawiam | | | | HDTV reklama
Meldunek: Feb 2005 Skąd: hdtv.com.pl | | | |  | | | Narzędzia wątku | | | | Wygląd | Wygląd liniowy |
Zasady postowania
| Nie możesz zakładać nowych tematów Nie możesz pisać wiadomości Nie możesz dodawać załączników Nie możesz edytować swoich postów HTML kod jest Wyłączony | | | Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:38.